Sebastian23I 15.03.2019 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Witam,Czy macie może jakieś doświadczenie z membraną dachową Turbo Plus? Zabieram się w tym roku za remont dachu i chciałbym dowiedzieć się czy warto na nich rzeczywiście postawić, pozdrawiam i dzięki z góry za podpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DariuSz43 18.03.2019 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Ja akurat co do niej mam dobre zdanie, jest trwała (nie znika po dłuższym czasie jak najtańsze rozwiązania). Paroprzepuszczalna, więc dach się nie poci i może jest droższa ale jednak co do niej można mieć pewność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekP00 18.03.2019 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Też słyszałem na ich temat dobre opinie, ale dopiero w kwietniu/maju zabieramy się za zestawienie materiałów więc zobaczymy co tu będzie w przypadku folii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grv 12.04.2019 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2019 Panowie, dajcie spokój. Ta chamska REKLAMA nie przejdzie. :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 25.04.2019 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 To ewidentny spam:spam:. Jaka firma taka reklama! Czyli byle jaka. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts