damianzbor 17.03.2019 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 Witam za wszelkie pomyłki przepraszam to mój pierwszy post na takiego typu forum . Mam problem z montażem opasek na ościeżnice problem pokaże na zdjeciach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 18.03.2019 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Masz problem ze ścianą/bo nie ma miejsca na opaski/ Czy sposobem ich przyklejania? Na takie przypadki nie ma gotowych rozwiązań a Twoje przymiarki wyglądają całkiem ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazwoj 18.03.2019 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Zdjęcie nr 2 - zaciąć pod kątem 45 stopni. Zdjęcie nr 4 - wyfrezowałbym opaskę pod kształt wałka. Reszta wygląda OK. Dobrze kombinujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianzbor 18.03.2019 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 No właśnie tutaj mam dylemat czy dac z trzech stron opaske czy ćwierć wałek z dwóch stron i jedna opaska bardziej mi chodzi o wasze opinie jak to by było zrobione fachowo w tym przypadku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts