Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Produkcja pustaków - potrzebna pomoc (za pieniążki!!)

Recommended Posts

Cześć forumowicze,

Przychodzę do Was po parę porad - a dokładniej szukam osoby, która ma jakieś pojęcie na temat produkcji pustaków. Otóż od paru miesięcy czytam, że jest brak, że zapotrzebowanie rośnie itp itd - w związku z tym mam zamiar otworzyć własną produkcję. Bez mirków i januszów, profesjonalną, mam spory kapitał do zainwestowania.

Będę wdzięczny za każdą poradę, jeśli ktoś z Was ma doświadczenie bądź wiedzę na ten temat, proszę - zostawcie jakiś kontakt do siebie, tutaj ewentualnie w wiadomości prywatnej. Oczywiście nic za darmo. Za każdą pomoc odwdzięczę się finansowo, nie ma nic za darmo :).

Pozdrawiam!

No nie takie proste. Są różne wymiary, materiały, dostawcy. Potrzebuje bardziej szczegółowych informacji dlatego jestem gotów zapłacić. To ma być prawdziwa produkcja - nie garażowa zabawa janusza, który trzaska w weekend 200 pustaków i je wystawia na olx, dlatego uważam, że osoba z szeroką więdzą na ten temat może sobie dobrze zarobić u mnie :)

Przede wszystkim musisz określić jaki rodzaj pustaków chcesz produkować,np. bloczki betonowe czy pustaki żużlowe to nie jest wielka filozofia ,natomiast konkurencja jest ogromna a głównym wyznacznikiem jest cena i trudno zarobić...Nie wiem czy na forum znajdziesz kogoś do pomocy od pozostałych materiałów,gdybym sam myślał o takiej produkcji poszukał bym przede wszystkim technologa który pracuje/pracował w jakimś zakładzie,masz w Warszawie duży zakład produkcyjny suporexu,popytaj znajomych może ktoś zna kogoś kto zna kogoś kto zna tamtejszego technologa,ewentualnie ogłoszenia w internecie typu zatrudnię technologa produkcji...