mickey30 18.03.2019 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Witajcie! Bardzo dawno mnie tu nie było.... Mam nadzieję, że pytanie kieruję w dobrym dziale. Uprzejma prośba o doradzenie jakieś dobrej pompki do cyrkulacji na ciepła wodę do 12 pomieszczeń -parter plus poddasze. Zasobnik gazowy Ariston 192 L., do tego ma być podłączona owa pompka - tylko no właśnie-jaka??? Za wszelkie informacje z góry dziękuje i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickey30 18.03.2019 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Oczywiście nie dodałem, że wszystkie 12 pomieszczeń ma się rozumieć z łazienkami..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 18.03.2019 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Oczywiście nie dodałem, że wszystkie 12 pomieszczeń ma się rozumieć z łazienkami..... Ile petli cyrkulacji, jak ma to byc sterowane? Skoro to 12 pomieszczen (łazienek,wc) to zapewne jakis pensjonat, mały hotel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts