mihalski 19.03.2019 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 (edytowane) Przeczytałem już wszystko na ten temat stoje przed wyborem Biawar VIKING 100-120 l lub Atlantic VERTIGO 100l (dom nie całoroczny , rodzina 5 osób + czasem goście - jak zasłużą Atlantic - 2 anody do wymiany , szybciej grzeje - grzałka 2.25 KW, faktyczne 80 l (handlowo pozycjonowane jako 100l) więcej elektroniki Biawar - większe wymiary, mniej elektroniki, 1 anoda od góry , dłuższy czas nagrzania wody, trudno podjąć decyzję , który lepszy. I tak jak przyjadę na działkę będę musiał czekać na wodę. Niewiele jest opinii na temat tych produktów w necie ( przynajmniej ja się nie doszukałem ) potrzebuje szybko podjąć decyzję, więc jeżeli ktoś ma doświadczenia z którymś z produktów zapraszam do dyskusji.... Edytowane 19 Marca 2019 przez mihalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts