lukaszz1981 19.03.2019 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 (edytowane) Witam Mam zniszczone murki ogrodzenia, które mają różne szerokości od 3 do 3,2 metra. Zniszczone murki wyglądają jak na poniższym filmie: Jak to naprawić ? Myślałem aby kupić dwie długie deski do szałunku. Kupić jakąś zaprawę i wymieszać to z jakimiś drobnymi kamykami. Następnie zalać to i na końcu pomalować. Jaka zaprawa będzie do tego najlepsza ? Dodam, że nie mam betoniarki. Wszystko będę mieszał w wiadrze wiertarką. Edytowane 19 Marca 2019 przez lukaszz1981 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturo13 19.03.2019 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Twój pomysł wydaje się być rozsądnym rozwiązaniem.Zdejmujesz przęsła dla wygody pracy, ostukujesz jeszcze te murki z wyczuciem co by opadło to co ledwie się trzyma. Szalunek zbijasz, o mieszaniu w wiadrze to może jednak zapomnij. Rozrabiasz zaprawę w taczce, jak masz dosypuj jakiegoś grysu drobnego chociaż. Zalewasz, wyrównujesz.Tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszz1981 19.03.2019 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Taczki mam trochę za małe, taki badziew aluminiowy.Kupię dwa duże wiadra. Jaką zaprawe najlepiej kupić, mam niedaleko Castorame. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturo13 20.03.2019 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Śmiało mieszam zaprawę w takiej delikatnej taczce i nie ma problemu.Nie lepiej załatwić trochę piasku, kupić cement i rozmieszać to?Jak się uprzesz na castoramę, mają tam z tego co kojarzę beton worki 25kg, B20 wystarczy. Coś po 8 - 10 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszz1981 20.03.2019 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Dziękuję za pomoc. Kupię raczej ten beton B20.PozdrawiamŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts