W-waBiker 20.10.2004 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Witam.Mam dach dwuspadowy o powierzchni 220 m2 (w tej chwili jest pełne deskowanie i papa) i bym chciał położyć blachodachówke na wiosne plus oczywiście obróbli blacharskie i orynnowanie, a także bym chciał zrobić dwie lukarny z drzewa (które do tej pory nie zostały wykonane, ale wszystko jest do nich przygotowane-cały materiał) i jeszcze założyć taką jętke ozdobną na zewnątrz budynku z jednej strony i do tego taki pionowy bal (niewiem jak to się fachowo nazywa-chyba miecz czy jakoś tak) i jeszcze dwa po bokach w kształcie litery V (niewiem czy ktoś mnie zrozumiał, ale mam nadzieje że tak ) Ile by za to wszystko kosztowała robocizna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 20.10.2004 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Tego lata - prosty dach dwuspadowy, ok. 190 m2 + rynny, cena 3200 + VAT. W cenie obsadzenie 3 okien dachowych i wyłazu.Jestem zadowolony z jakości prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
W-waBiker 20.10.2004 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 3200zł???To chyba nie drogo, a skąd oni są i czy robią na terenie Warszawy?Jaką kładłeś bleche i ile płaciłeś za nią?Ile Cię kosztowało wszystko tzn materiały+robota, dach, rynny, okna dachowe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 21.10.2004 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 Wyślę Ci zaraz na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anita O. 21.10.2004 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 Krzysiek , jak możesz to prześlij mi też . Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vector 22.10.2004 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 To ja chyba miałem lepszą ekipę.Dach 520 m.kw., skomplikowany, 3 lukarny, 6 veluxów i dwa wyłazy, 130 mb rynien.Robocizna tj. łacenie, folia paroprzepuszczalna i ułożenie blachy z obróbkami za uwaga ........... 10.000 PLN (dziesięć tysięcy) bez faktury.Ekipa 4 ludzi z G.Kalwarii pracowała ok 10 dni. Realizacja sierpień 2004.Chętnym mogę podać namiary. vector Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr J. 23.10.2004 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2004 Dwuspadowy+2 mniejsze: krycie, rynny, 208m2 1750zł tego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 25.10.2004 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Anita, tobie również wysłałem, mi też wydawało się, że znalazłem tanio, ale....................Piotr J, vector, czy wasze ekipy były w stanie wstęplować pieczątkę w gwarancję? Jeśli tak, to prześlijcie na priva namiary, kuzyn będzie jeszcze potrzebował dekarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.11.2004 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Piotr J, vector,Ja też poproszę o namiar na nich, cena jest interesująca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgoś 20.11.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 Ja również proszę o namiary i z góry wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr J. 20.11.2004 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 Jeżeli kogoś interesuje blacharz na podkarpaciu to prosze o kontakt na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rumak1974 22.11.2004 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Witam.Mam dach dwuspadowy o powierzchni 220 m2 (w tej chwili jest pełne deskowanie i papa) i bym chciał położyć blachodachówke na wiosne plus oczywiście obróbli blacharskie i orynnowanie, a także bym chciał zrobić dwie lukarny z drzewa (które do tej pory nie zostały wykonane, ale wszystko jest do nich przygotowane-cały materiał) i jeszcze założyć taką jętke ozdobną na zewnątrz budynku z jednej strony i do tego taki pionowy bal (niewiem jak to się fachowo nazywa-chyba miecz czy jakoś tak) i jeszcze dwa po bokach w kształcie litery V (niewiem czy ktoś mnie zrozumiał, ale mam nadzieje że tak ) Ile by za to wszystko kosztowała robocizna??? Listopad 2004 Kobyłka k. Wa-wy - 5700 zł w cenie: pokrycie balachodachówką 240 m2 + obróbki+montaz orynnowania+ 2 okna dachowe+zrobienie wyłazu na dach+obróbka czpek na kominach +zrobienie parapetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gulek 23.11.2004 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Dach dwuspadowy o pow. 170m2 wraz orynnowaniem 2800zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 05.12.2014 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Film który może się przydać - rady dekarza: Zobacz inne filmu murator.tv - Telewizji Budowlanej Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts