Lukasz Glica 19.03.2019 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Witam, Dużo nt temat zostało już tutaj napisane,ale mam dość specyficzny "problem" Dom jednorodzinny "promień słońca" - dach w kolorze czarna angoba. Kolor okien padł na Winchester, podobnie zostały zamówione drzwi wejściowe. Mam zamiar "na dniach" zamówić bramę garażowa (Wiśniowski), ale jak pooglądałem trochę tego rozmiaru bram w odcieniu Winchester to mi się wszystko posypało ... Nie podoba mi się wogóle ta faktura na dużej powierzchni (4,6m x 2,37) i nie wiem co zrobić ... Brama garażowa dużo lepiej wygląda mi w jednolitym malowaniu. Miał ktos podobne "problemy"? Można określic najbardziej zbliżony RAL do koloru Winchester (profile VEKA Soflline)? Miał ktoś doświadczenia z przemalowywaniem "świeżo" wstawionych drzwi wejściowych? (zastanawiam się czy jak bym zamówił bramę w jednolitym kolorze to czy nie wskazane by było taki sam odcień i nadac drzwiom - stalowe) Dzięki z góry za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts