marek mozinski 20.03.2019 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Zainstalowałem pompę ciepła "firmy" Vikersonn 5 lat temu. Dzisiaj mogę z cała pewnością powiedzieć, że ODRADZAM INSTALOWANIA TEJ POMPY.Pompa jako taka jest przeciętna, natomiast instalacja pompy to już jest tragedia. Przez to też przeszedłem. Natomiast dużym problemem jest serwis gwarancyjny a już nie do przejścia jest serwis pogwarancyjny. PO PROSTU SERWISU VIKERSONN NIE POSIADA. W okresie gwarancji firma zleca naprawy gwarancyjne przypadkowym wykonawcom. Po okresie gwarancji ZERO SERWISU. Dosłownie olewają klienta. NIE POLECAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 20.03.2019 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 A ja czytałem na muratorze , że to się nie psuje. Bo co niby ma się popsuć w takiej lodówce?Takie tu opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okobar 21.03.2019 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 A ja czytałem na muratorze , że to się nie psuje. Bo co niby ma się popsuć w takiej lodówce? Takie tu opinie Boże, a lodówka się może popsuć? każdy sprzęt się może popsuć każdy to że pompy rzadko się psują, to tylko kwestia użytych podzespołów. Ogólnie nie są bardziej skomplikowane niż proste lodówki, a chcesz powiedzieć że lodówki się nie psują? Różnicę robi elektronika ech, twój post jest bezsensowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 21.03.2019 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 A ja czytałem na muratorze , że to się nie psuje. Bo co niby ma się popsuć w takiej lodówce? Takie tu opinie No własnie, że to będzie działać do końca świata i jeden dzień dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okobar 21.03.2019 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 No własnie, że to będzie działać do końca świata i jeden dzień dłużej. rozumiem, że to czym ty grzejesz nigdy się nie psuje... pamiętam, jak parę lat temu Vikersonn robił sobie wszędzie reklamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frobek 21.03.2019 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 A od kiedy to napis "Made in Norway" jest synonimem jakości, trwałości czy czego tam sobie jeszcze wymyślicie??? Przecież tam nie ma żadnego przyzwoitego przemysłu pomijając wątpliwej jakości produkty rolno-spożywcze i wydobycie ropy i gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 21.03.2019 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 rozumiem, że to czym ty grzejesz nigdy się nie psuje... pamiętam, jak parę lat temu Vikersonn robił sobie wszędzie reklamę Pewnie, że psuje się. Tylko czytałem cały czas, że pompy to taki cud miód malinka, co się tam może zepsuć, proste jak lodówka itp itd. Tu się okazuje, że nawet są problemy z serwisem gwarancyjnym, a pogwarancyjnym można zapomnieć. Oj będzie się działo niedługo. Teraz instalatorki mają żniwa i nie mają czasu nawet na nowych klientów, a co będzie za kilka lat. Gdzieś coś mi się obiło, że jakieś czynniki zmieniają, to za chwilę te zainstalowane pompy to będą na złom jak padną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leniin 21.03.2019 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2019 W 2011 w moim pierwszym domu powaznie zastanawiałem się nad ich pompa ciepła... byłem bliski zamontowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejos36 22.03.2019 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2019 Wspolczuje wyboru. Czy wybor na nia padl po “kreatywnym” marketingu i malowniczej “histori” firmy? Skąd pewność, że to wina firmy? Skąd pewność, że gość ma tą pompę? Że sam czegoś nie nawywijał? Mamy posty kogoś, kto w całej historii wkleił parę postów na temat tej pompy, wszystkie negatywne. Nic szczególnego się nie dowiadujemy z nich. Linczować to wszyscy pierwsi. Oj będzie się działo niedługo. Teraz instalatorki mają żniwa i nie mają czasu nawet na nowych klientów, a co będzie za kilka lat. Kolega widać zatrzymał się na latach 80, może 90-tych. A poważnie mówiąc, co polecasz do grzania nowego domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 22.03.2019 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2019 Skąd pewność, że to wina firmy? Skąd pewność, że gość ma tą pompę? Że sam czegoś nie nawywijał? Mamy posty kogoś, kto w całej historii wkleił parę postów na temat tej pompy, wszystkie negatywne. Nic szczególnego się nie dowiadujemy z nich. Linczować to wszyscy pierwsi. Kolega widać zatrzymał się na latach 80, może 90-tych. A poważnie mówiąc, co polecasz do grzania nowego domu? Do ogrzewania kable lub pompę ciepła, a co innego. Węgiel? Przeczytaj jeszcze raz co napisałem. Pamiętam jak pisali tu na muratorze, o bezawaryjności, że proste, że każdy naprawi, nawet ten co lodówki itp tid. No i co? Teraz jeszcze zmiana czynników. Znajdź kogoś za kilka lat co się tym zajmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okobar 22.03.2019 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2019 Do ogrzewania kable lub pompę ciepła, a co innego. Węgiel? Przeczytaj jeszcze raz co napisałem. Pamiętam jak pisali tu na muratorze, o bezawaryjności, że proste, że każdy naprawi, nawet ten co lodówki itp tid. No i co? Teraz jeszcze zmiana czynników. Znajdź kogoś za kilka lat co się tym zajmie. bo każdy fachman naprawi.. albo wymieni na inny model jak z lodówką, pralką czy samochodem nie mam pojęcia o czynnikach, bo mam gruntówkę... działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 22.03.2019 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2019 bo każdy fachman naprawi.. albo wymieni na inny model jak z lodówką, pralką czy samochodem nie mam pojęcia o czynnikach, bo mam gruntówkę... działa Fakt fachman naprawi. Będzie mu się chciało. W d..ie, będzie miał taką naprawę. Wymieni na kolejny model za kolejne XXtyś. A gruntówki się nie psują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 22.03.2019 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2019 No 100% pewnosci nie ma... trzeba ufac ze wie co kupil ( przynajmniej z nazwy ) Wszystko co masz w tym samochod... nie psuje sie? Mi się psuje. Tobie się psuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 23.03.2019 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2019 No coz... przy Polskich drogach zawsze cos trzeba “regularnie” wymienic... No tak. Tam w Norwegii to się nic nie psuje. Kumam. Ale nie wymieniam na nowy model gdy cos trzeba naprawic/wymienic. A PC, odpukac, chodza ok. O... odkurzacz sie zepsul jakis czas temu. Ale tez udalo sie naprawic. Zmywarka miala jakas awarie... a reszta na razie bez problemu. Pewnie, że da się naprawić, ale chyba ciężko o fachowca. No od tych rzeczy ludzi jest trochę. Chociaż ostatnio do mojego znajomego jechał gość do pralki ponad 30 km i czekał 2 tygodnie, bo nikogo w okolicy nie było chętnego. Hm... a jezeli masz i ci sie psuje... to dlaczego kupiles? I kiedy ci sie zwroci? ( takie argumenty z PC wziete ) Mi się psuje. To tutaj się niektórym nie psuje. Pamiętam te teksty. No i zwrócić to się może kiepski obiad z baru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 23.03.2019 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2019 30km w 2 tygodnie to faktycznie dlugo . Tu moze powinnien zmienic samochod. A i w kazdym kraju cos sie psuje... ale moze nie w kazdym to samo i tak czesto. A dla scislosci... ta PC z N ma przypuszczalnie tylko flage w logo. No rowerem jechał i mu łańcuch spadł. Co mnie obchodzi ta pompa. Czy to N czy to T. Nie chodzi o tą PC. Przeczytaj dokładanie i postaraj się zrozumieć co napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts