Janekk1234 20.03.2019 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Jakiś czas temu wpadłem na taki pomysł. Kupiłem taką stylową miedzianą tube i tam chcemy włożyć swoje zdjęcia list kto my i takie tam.Jak myślicie gdzie to zakopać? Pod chudziakiem w piwnicy, może przed domem przy kopaniu kanalizacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 20.03.2019 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Pod chudziakiem tylko głębiej tak żeby przy kuciu betonu nikt jej nie uszkodził, no i szczelnie przed dostępem wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkaczor123 20.03.2019 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 (edytowane) Pod domem. Budując swój dom dokopałem się przy fundamentach do pozostałości po budowie domu który stał przed rokiem 45 zapewne 1900 lub wcześniej.Monety pozostałe wskazują na rok 1923r. Z roweru niewiele pozostało, czas go "zjadł". Jak byłem młody w latach 90 zakopywałem różne rzeczy. Najstarszy swój list mam z ponad 20 lat wtedy byłem młody i głupi. Więc warto coś zostawić dla potomnych. Wino datowane na 94r. sam robiłem:) Edytowane 20 Marca 2019 przez tkaczor123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts