Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

a ja całe szczeście mam namiary na Pana, z którym można negocjowac i przebija wszeklkie ceny sklepów interenetowych:) a do tego wystawia fakture na życzenie; gwarancja jest również:)

za cały sprzet zapłacilismy ok.7000 tyś:)

a mamy Smega płyte i piekarnik, zmywarke Boscha, i wyciąg Siemensa 90-tke kóry kosztuje ok. 1200 a my zapłacilismy ok. 800; nad lodówką sie zastanawiamy jeszcze ale zapewne bedzie to albo Bosch, albo Liebher; generalnie cena ma nie przekraczać 2000;

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pan ma swoje stoisko w Warszawie na Bartyckiej:)

można napisac maila, bądź zadzownić i Pan zrobi wycene:) i najlepiej podac najniższe ceny sprzetu jakie znaleźliście najtańsze w sieci czy w marketach:)) zawsze jest skory do negocjacji i przy kompleksowym zamówieniu zawsze jeszcze jakis rabacik da:))

a taka ma oferte sprzetową:

Sprzęt do zabudowy - Electrolux, Miele, Amica, Zanussi, smeg, bosch, liebherr, siemens, whisrpool blanco, Teka, Franke, Faber, Ciarko, Falmec - zlewozymywaki, baterie, okapy oraz wyposazenie łazienek:) - czyli wszystko:))

Firma San-Technic tehcnika Kuchenna Jerzy Lipnicki ul. Bartycka 24.26 Pawilon 25 kom. 601 212 897email; [email protected];

tylko uwaga: Pan potrafi zagadc na śmierć:)))

Mam cały sprzęt kuchenny AEG , w tym lodówkę Santo C 81840I i jestem z niego zadowolona - jest funkcjonalny , estetyczny i po przystępnej cenie . Do tej firmy najbardziej przekonał mnie fakt , że wszystko było produkowane w Niemczech a nie w Polsce .

Mikrofalę też sobie sprawię AEG .

Pozdrowionka - Maxtorka :)

słyszałem dużo głosów że 45 kupują ludzie którzy zmywarki nie używali a potem przekonują się że za mała i drugą kupują już 60. Czy na prawdę tak jest ? Czy 45 nam nie wystarczy na 4 osoby ?

My mamy 45 i wystarcza namale nie gotujemy codziennie i nasza rodzinka jest na razie 3 osobowa.

Teraz w naszym nowym domku bedziemy mieli oczywiscie 60 bo pewnie i rodzinka sie powiekszy :wink:

słyszałem dużo głosów że 45 kupują ludzie którzy zmywarki nie używali a potem przekonują się że za mała i drugą kupują już 60. Czy na prawdę tak jest ? Czy 45 nam nie wystarczy na 4 osoby ?

My mamy 45 i wystarcza namale nie gotujemy codziennie i nasza rodzinka jest na razie 3 osobowa.

Teraz w naszym nowym domku bedziemy mieli oczywiscie 60 bo pewnie i rodzinka sie powiekszy :wink:

Od 4 lat mamy nastepujacy sprzet:

Zmywarka Miele (60) - przez 4 lata ani razu nie wsytapil zaden blad (sprawdzalem w funkcji serwisowej)

Plyta gazowa, piekarnik i mikrofala - siemens

Lodowka - Liebherr z biofreshem

Wszystko chodzi bez najmniejszych problemow, polecam te firmy

• 3 weeks później...
mam okazję :roll: kupic taniej nowa lodówko - zamrażarkę Miele.

Co sadzicie o tej firmie> Czy warto to kupic???

Z tego co wiem Miele to mercedes wśród AGD - więc jak cena naprawdę dobra, to sie nie zastanawiaj.

Też bym chetnie sobie wstawił Miele - ale za cenę samego piekarnika czy mikrofalówki mam prawie

wszystkie graty kuchenne - tyle, że z firm ze średniej półki.

pozdrawiam

jedynym sprzetem ktorego stanowczo nie polecam to ich cisnieniowy ekspres do kawy CVA. Od zakupu (cztery lata temu) chyba juz wszystko w nim sie psulo, a serwis jest b.drogi (wzywanie konieczne min. dwa razy w roku- a gwarancja byla chyba na dwa lata :? )! Ostatnio wymienili cale oprogramowanie... ehhh.. sama firma przyznala sie ze to ich chyba najgorszy produkt jaki wydali.

ja też zdecydowanie polecam Miele. Mam zmywarkę i pralkę tej firmy i jestem bardzo zadowolona:) Lodówko-zamrażarkę mam Liebhera-to jest ta sama półka i też jest super :)

Warto, warto warto :)

Nie wiem co mam zrobić :roll: :roll: :roll:

Mam zdjęcie tel lodówki, ale nie znam symbolu:( ma 198,2 cm wysokości i jest stalowa.

Czy ktoś z Was wie, jaki to moze być model? Bo szukam i szukam i nigdzie takiej nie ma:( No i nie wiem czy warto po nia jechać :cry: :cry: :cry:

http://img218.imageshack.us/img218/790/lod30sd.jpg http://img218.imageshack.us/img218/93/lod42po.jpg

• 1 month później...

po dlugich poszukiwaniach czytaniach i nudzeniach zamowione zostało uffffffffffffffff

teraz moge napisac co - jak juz zaplacone :lol: :lol: :lol: juz sie nie rozmysle - wiec czekam na opinie

chlodziarko-zamrazalka ELECTROLUX ERN 2922

plyta gazowa ELECTROLUX EGG 677 INC

piekarnik elektryczny AEG COMPETENCE B 3781-4

pralka ELEKTROLUX EWT 1215

a mial byc bosch ale tak mnie cos dzis wzielo

teraz tylko jeszcze okap ale jego ceny mnie zabijaja :cry:

zlewozmywak i bateria - idem czytac grzecznie watki o tej tematyce 8)

a i w przyszlosci zmywarka :(

A ja mam pytanie odnośnie płyty indukcyjnej, którą bardzo bym chciała mieć-co o nich sądzicie, słyszałam o ich złym wpływie na zdrowie, czy to prawda? z góry dziękuję za opinie

Jaką lodówkę no frosta polecacie?

Mysle nad elektroluxem ENB3669 S gość chce 3250 pln. Są jeszcze LG i samsunga może któraś z tych jest lepsza (są tańsze od elektroluxa).

piekarnik myślałem boach Han 330550 i do tego płyta nkn 675T01 w sumie za 4100 pln. Gość mi polecił taki zestaw (jest promocja boscha). Tyle że inox się brudzi i te chowane przyciski średnio mi się podobają. Może jest coś lepszego? może innej firmy a może inny model boscha?

okap teka db 90 - 790 pln

polecono mi pralkę AEG lavamat 62610 - 2050 pln. Sam myśłełem o miele w527 jakieś 3500. Gość powiedział żę nie ma co przepłacać na miele bo różnicy nie ma. Co wy na to?

Zlew blanco classic 6s + bateria wega s w promocji za 1750

Co myślicie o takim zestawie i takich cenach warto??