Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mdzalewscy!

Mogę prosić o uwagi i ewentualnie zamienne propozycje odnośnie sprzętu Whirlpoola z mojego postu powyżej.

Pozdrawiam Aishan

w piekarniku fukcji CI nie zabraknie :D , koledze wcisnołem ten model i płytę, Żona jego piekła normalnie 2 razy na miesiącu, a teraz 3 razy w tygodniu, tak się jej spodobało, mniej zadowolenia z płyty, były problemy z uruchumieniem ostatecznie została wymieniona na nową, ale ..........

Pralka, hm..ostatnio się whirpool w pralkach poposuł, sporo jest niedoróbek, dobrze że pralki te mają 7 lat gwarancji na silnik i bęben, bo jakoś nie mam przekonania, czy te 6kg nie jest za dużo na tą pralkę.

Sonika, czy chodzi Ci o pokrętła do płyty umieszczone na piekarniku? Bo jeśli tak, to na pewno takie rozwiązanie ma Bosch. Koleżanka posiada piekarnik i płytę Boscha sterowaną z piekarnika i szczerze mówiąc jest, to chyba lepsze rozwiązanie niż płyta na "dotyk". A może, to kwestia przyzwyczajenia :roll:

Sonika, czy chodzi Ci o pokrętła do płyty umieszczone na piekarniku? Bo jeśli tak, to na pewno takie rozwiązanie ma Bosch. Koleżanka posiada piekarnik i płytę Boscha sterowaną z piekarnika i szczerze mówiąc jest, to chyba lepsze rozwiązanie niż płyta na "dotyk". A może, to kwestia przyzwyczajenia :roll:

A dotyczy to płyty gazowej czy elektrycznej?

Ja chcę gazową.

mdzalewscy ale spać chyba w salonie będzie można przy tej lodówce LG jak myslisz :o ? lodówa mi się podoba. Nie wiesz jakie one mają agregaty w środku?

specjalnie zajrzałem do niej dla Ciebie (zdjołem obudowe z agregata) na agregacie pisze iż to własny agregat LG

czesc:)

mam ogromną prośbę. Muszę pilnie kupić do zabudowy:

1. Lodówkę

2. Zmywarkę

3. Okap

Mogę przeznaczyć na to max 6 tys zl.Mdzelewscy co polecisz????

Kompletnie się na tym nie znam. Nie wiem nawet na co zwracać uwagę przy zakupie, oprócz klasy energetyczności.

Pytę mam już Candy-mąż mnie uszczęsliwil, kupil w promocji pytę elektryczną bez sterowani pvs 606, wiec musieliśmy juz kupić piekarnik Candy-przedstawiciel tej firmy zalatwil nam 825 z czymś tam.W sumie komplet za 1700, a na ich stronie ten zestaw kosztuje niby 3999.

Bardzo Wasz proszę polećcie jakieś sprzęty.

A co myslicie o Candy?

Dzięki.

Marzena

mi to nie przeszkadza lodówka LG ma zupełnie inny inox ni bosch(z tego biore zmywarke i piekarnik),

ale i tak sprzęty nie będą stały obok siebie pomiędzy nimi będą szafki, tak że wygląda to ok. jak nie bierzesz wszystkiego z jedej firmy to nigdy kolorystycznie nie dobierzesz. Byle wybrać dobre agd 8)

mam pytanie bo oczywiście zamierzam dokonać takiego zakupu jak mdzalewski czy nie będzie przekszkadzać że sprzęty są różnych firm chodzi o wygląd bo lodówka LG

piekarnik i płyta Ariston u mnie jeszcze będzie zmywarka i mikrofala.

jak pisałem piekarniki i płyty Aristona są O.K, pralki już gorzej, choć są specjalne mocniejsze serie, zmywarki Aristona bym chyba sobie nie kupił (chyba że cenę super bym dostał), bo opinie są skrajne, znajoma w Wa-wy, która u mnie kupiła jest zachwycona zmywarką Aristona, ale są tacy, to nie żart, dla których..... to są słabe zmywarki :D . Ja osobiście nie jestem do końca przekonany. Ja preferuję zmywarki Elektrolux/AEG i Bosch, bo sprzęt praktycznie bezawaryjny, choć BOSCH to chyba z cenami części ogłupiał, jakiś tam kosz pękł, kawałek plastiku, a cena jak za byłby wykonany ze srebra.

marc27 spał będziesz spokojnie, bardzo delikatnie słychać taki gwizd, jak się płyn przelewa, ale bez przesady, dobry wybór

Mikrofalówka ? - ja mam patent na świetnie prezentującą się mikrofalówkę w inoxie "za grosze". :D

Kupujesz mikrofale daewoo, np. KQG-6C4R za około 380zł, pozbywasz się napisu Daewoo i masz mikrofalówkę, która działa jak każda, a wygląda jak za 1500zł