Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A czy jakość wykonania w środku, materiałów jest różna w przypadku różnych modeli Elektroluksa?

Pytam, bo na zdjęciach to w środku wszystkie wyglądają podobnie, różnią się tylko zużyciem prądu i bajerami. Jak patrzyłem na nie w sklepie to kojarzę, że też na pierwszy rzut oka ciężko było odróżnić czemu jedna od drugiej jest 1k zł droższa :(

No właśnie się nie różnią.

Hmm... a AEG ma lepszą jakość tych materiałów?

Jak dla mnie troszkę lepiej ale nie bardzo.

Popey111, powiedz mi prosze czym roznia sie modele liebherra ICUS 30130 i ICS 30130?

Czy warto doplacac 500zl do tego drozszego modelu?

ics ma dwa termostaty i wskaźniki temperatury oraz wentylację w chłodziarce. Icus nie ma wentylacji, i ma jeden termostat ze wskaźnikiem temp o ile dobrze pamiętam dla chłodziarki.

A propos lodówek: wybierałam, wybierałam, dumałam i wybrałam model dość popularny, rzecz można masowy i co się okazuję, że muszę czekać jeszcze ok. 2 tygodnie bo podobno Electrolux nie wyrabia z produkcją. Dodam, że chodzi o model ERN 29601. Mój kuchniarz juz załamany bo wszystko miało być już dawno a tu taki numer :roll:

To może elita forum pochwali się jaki odkurzacz zakupiła i czy jest zadowolona z niego :lol: ?
Samsung sc4140:)

no patrz- ja też mam samsunga tyle ze sc 7060. No i muszę powiedziec ze jestem z niego zadowolony choć jakbym dziś kupował to wolałbym mieć bańke na kurz w korpusie, a nie przy rączce. Tyle że w takim układzie pewnie nie byłby juz taki kompaktowy na czym mi w swoim czasie zależało.

To może elita forum pochwali się jaki odkurzacz zakupiła i czy jest zadowolona z niego :lol: ?
Samsung sc4140:)

no patrz- ja też mam samsunga tyle ze sc 7060. No i muszę powiedziec ze jestem z niego zadowolony choć jakbym dziś kupował to wolałbym mieć bańke na kurz w korpusie, a nie przy rączce. Tyle że w takim układzie pewnie nie byłby juz taki kompaktowy na czym mi w swoim czasie zależało.

Ostatnio bawiłem się w pracy samsungiem z filtrem hepah12 i przez niego tak pięknie pył przelatywał:) i poco tam hepa?

A może te odkurzacze macie za punkty w programie lojalnościowym Samsunga? Tak sobie przypomniałam, że jak kiedyś pracowałam w Erze to był taki program Asap i za sprzedaż produktów Samsung zbierało się punkty i wymieniało na całkiem fajne nagrody :wink:

Ale to tak na marginesie

Angela ja swojego kupiłem niechcący na wyprzy w mm.

W sklepie, w którym zakupłam sprzęt dostałam propozycję odkurzacza: Syrius 1600.0 HQ z elektroszczotką za 380 zł. Poradźcie mi czy to dobry sprzęt i rozsądna cena? Już trochę wymiękam z tym szukaniem - chyba przesilenie wiosenne mnie dopadło :roll:
Angela zelmer, philips, hoover, electrolux to dobre sprzęty, unikaj tylko najtańszych modeli bo to już masowy chłam z chin. A zelmer chyba nadal daje cztery lata gwarancji więc chyba warto.