Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Popey a co byś poradził w sprawie osobnej chłodziarki i osobnej zamrażarki. Sprzęt ma być umieszczony w wysokiej zabudowie. Chłodziarka musi być pojemna, a zamrażarka w zasadzie standardowa. Jakoś nie mogę się przekonać do lodówki sbs trochę ze względów estetycznych - chodzi o konieczność pozostawienia przerw przy ściankach i do tego jeszcze ta głębokość tych lodówek, konieczność wysunięcia z płaszczyzny zabudowy, żeby otworzyć swobodnie drzwi. Nie chcemy kostkarki.

popey to tak offtopowo troche :p

Jaki Twoim zdaniem jest minimalny prog za lodowke i piekarnik do zabudowy ? Bo totalnie nie wiem ile mozemy przeznaczyc, chcialbym jak najtaniej bo i zadnych potrzeb wygorowanych nie ma ;] ale tanio mozna sie czasem nadziac i to ostro.

Lodówka w necie około 1200zł,a piekarnik no cóż już nawet 600-700 zł:)

Popey a co byś poradził w sprawie osobnej chłodziarki i osobnej zamrażarki. Sprzęt ma być umieszczony w wysokiej zabudowie. Chłodziarka musi być pojemna, a zamrażarka w zasadzie standardowa. Jakoś nie mogę się przekonać do lodówki sbs trochę ze względów estetycznych - chodzi o konieczność pozostawienia przerw przy ściankach i do tego jeszcze ta głębokość tych lodówek, konieczność wysunięcia z płaszczyzny zabudowy, żeby otworzyć swobodnie drzwi. Nie chcemy kostkarki.
co do wysunięcia z zabudowy to jest jedna która nie wystaje:) a nawet nie jedna ale wtedy zestawy:) po 121cm:):)

A co do zabudowy to jakiej wysokości mają być te urządzenia? standard 178cm czy może innej.

No i muszę intensywnie szukać telewizora bo stary drastycznie odmawia posłuszeństwa :roll: Pewnie w tym tygodniu zechcę coś kupić więc nie mam za dużo czasu. Mam budżet ok. 4500 zł a małż życzenie żeby był ok. 46 cali

Nie wiem za bardzo na co zwracać uwagę przy wyborze: wstępnie przeczytałam trochę opinii i skłaniam się ku firmie SHARP, miał być LED ale nie wiem czy jest sens wydawać więcej kasy za samo podświetlenie matrycy?? :roll: Chyba będzie zwykły LCD

- będzie eksploatowany głównie do oglądania TV (prawdopodobnie telewizja N)

- także do playstation

- chyba dobrze żeby był cienki bo będzie wisiał na ścianie

Nie wiem za bardzo co z ilością wejść HDMI, czy odświeżanie 100 hz wystarczy? Wogóle nie wiem na co mam patrzeć????? Może ktoś cosik poradzi?? :-?

Podobno tak. Tez o tym czytalam.

Poczytaj opinie na ceneo.

Sony to Sony, jak pisza.

Tu, np. jedna

"Po roku analizowania co kupić w grupie LCD 52 cale wybrałem ten model bo nie ma sobie równych w cenie ok.6000 PLN. Opowieści z różnych sklepów robią zamęt w głowie-w zależności od sklepu najlepszy jest LG bo "nasz" ,Sharp bo robiony w Japonii, Philips bo najszybszy,Samsung bo matryce od niego bierze Sony a Sony dobry tylko drogi i przereklamowany i z czasem reakcji aż 8 ms!. Tymczasem porównanie tych marek u znajomych pokazuje że Sony to Sony. Większość parametrów u konkurencji jest wyssana z palca. Tu obraz powala z nóg-doskonały ze zwykłej anteny a cyfrowy z n-ki to sama radość o HD nie wspominając. Czytelne menu, fantastyczny dżwięk okalający,PIP,PAP,kapitalne odtwarzanie zdjęć z USB, niezły design- słowem klasa.

Nie kupujcie bez 100Hz,sąsiad ma takiego soniaka i oglądanie szybkich akcji to porażka tu nie ma najmniejszego smużenia czy "skakania" obrazu. Jestem bardzo zadowolony z wyboru-do tego 5 lat gwarancji! Polecam wszystkim."