Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie mogłam się oprzeć i prztaczam opinię z forum i nternetowego:

"Powiem tak: Niesiony niezdrową modą nabyłem Sony Bravia 40". Full HD. Ponieważ uwielbiam filmy S-F oglądałem je na mojej Sonce. I tu kupa : niebo jak szara szmata , gwiazdy jak dziury w niej. Brak granatu, zieleń niepełna ogólnie dno.." Pękałam ze śmiechu jak to czytałam :D

Witam ponownie po dluzszej przerwie....

Do swojej kuchni zakupilam jak narazie tylko lodowke Liebherra CBNes 39560 i musze przyznac ze jest rewelacyjna. Cena moze wysoka ale sie oplaca. Ma wszystkie nowoczesne funcje:

--2 komory biofresh (ostatnio sprawdzilam ze trzymany w niej ser w plasterkach wytrzymuje juz 16 dni i nadal ma niezmieniony wyglad i smak)-jak dla mnie rewelacja bo nie trace pieniedzy wyrzucajac cos do kosza.

--chlodziarka swietnie utrzymuje temperature, produkty w niej trzymane sa stale zimne, bardzo zimne.

--ponadto latwo sie ja czysci i ma duzo funkcjonalnych polek, np. na napoje ktore szybko chlodzi.

--alarm otwartych drzwi

--automatyczne domykanie drzwiczek (w starej lodowce zdarzalo mnie sie nie domknac drzwi a potem mnostwo sprzatania bylo)

--funkcja holiday (super) pojechalam na ferie, wylaczylam chlodziarke i byl spokoj a przy okazji zaoszczedzilam energie-pieniazki.

--posiada powloke na drzwiach zapobiegajaca pozostawianiu sladow palcow-sprawdzilam i dziala!!!

--ponadto w zamrazalniku sa 3 komory z przezroczystym frontem (juz nie musze otwierac szuflady by sprawdzic co mam w srodku),

--zamrazalnik posiada funkcje no frost i nie mam problemow z odmrazaniem a jak na lodowke z no frost jest bardzo cicha-czasem tylko lekko mi pomruczy ale w niczym to nie przeszkadza.

--przez to ze jest no frost to produkty nie sa oszronione i szybko sie odmrazaja (super sprawa)

--w lodowce mozna ustawic osobna temperature dla komory chlodziarki i komory zamrazalnika- dowolna w zaleznosci ile mamy produktow w poszczegolnych komorach.

POLECAM ZAKUP TEJ LODOWKI JEZELI CHCECIE MIEC WSZYSTKIE PRZYDATNE FUNKCJE W JEDNYM URZADZENIU!!!!!!

Witam, dopiero mam zamiar przeczytać cały ten wątek, gdyż stoję przed wyborem całego kuchennego wyposażenia. Typów nie mam jeszcze żadnych. Muszę wybrać:

do zabudowy:

- płytę gazową, 5-palnikową,

- piekarnik,

- zmywarkę

Oprócz tego wolnostojacą lodówkę , chyba 170 i okap 90.

Kuchnia ma być raczej intensywnie użytkowana ale bez zbędnych bajerów.

Co sadzicie o sprzęcie Franke? Proszę o podpowiedzi...

Witam ponownie po dluzszej przerwie....

Do swojej kuchni zakupilam jak narazie tylko lodowke Liebherra CBNes 39560 i musze przyznac ze jest rewelacyjna. Cena moze wysoka ale sie oplaca. Ma wszystkie nowoczesne funcje:

--2 komory biofresh (ostatnio sprawdzilam ze trzymany w niej ser w plasterkach wytrzymuje juz 16 dni i nadal ma niezmieniony wyglad i smak)-jak dla mnie rewelacja bo nie trace pieniedzy wyrzucajac cos do kosza.

--chlodziarka swietnie utrzymuje temperature, produkty w niej trzymane sa stale zimne, bardzo zimne.

--ponadto latwo sie ja czysci i ma duzo funkcjonalnych polek, np. na napoje ktore szybko chlodzi.

--alarm otwartych drzwi

--automatyczne domykanie drzwiczek (w starej lodowce zdarzalo mnie sie nie domknac drzwi a potem mnostwo sprzatania bylo)

--funkcja holiday (super) pojechalam na ferie, wylaczylam chlodziarke i byl spokoj a przy okazji zaoszczedzilam energie-pieniazki.

--posiada powloke na drzwiach zapobiegajaca pozostawianiu sladow palcow-sprawdzilam i dziala!!!

--ponadto w zamrazalniku sa 3 komory z przezroczystym frontem (juz nie musze otwierac szuflady by sprawdzic co mam w srodku),

--zamrazalnik posiada funkcje no frost i nie mam problemow z odmrazaniem a jak na lodowke z no frost jest bardzo cicha-czasem tylko lekko mi pomruczy ale w niczym to nie przeszkadza.

--przez to ze jest no frost to produkty nie sa oszronione i szybko sie odmrazaja (super sprawa)

--w lodowce mozna ustawic osobna temperature dla komory chlodziarki i komory zamrazalnika- dowolna w zaleznosci ile mamy produktow w poszczegolnych komorach.

POLECAM ZAKUP TEJ LODOWKI JEZELI CHCECIE MIEC WSZYSTKIE PRZYDATNE FUNKCJE W JEDNYM URZADZENIU!!!!!!

capri666 a mozesz napisać chociaz model tej lodówki? bo taką reklamę tej lodówce zrobiłaś, że chyna innej nie chcę :lol:

Witam, dopiero mam zamiar przeczytać cały ten wątek, gdyż stoję przed wyborem całego kuchennego wyposażenia. Typów nie mam jeszcze żadnych. Muszę wybrać:

do zabudowy:

- płytę gazową, 5-palnikową,

- piekarnik,

- zmywarkę

Oprócz tego wolnostojacą lodówkę , chyba 170 i okap 90.

Kuchnia ma być raczej intensywnie użytkowana ale bez zbędnych bajerów.

Co sadzicie o sprzęcie Franke? Proszę o podpowiedzi...

Jeżeli chodzi o franke to przepłacisz:) chyba że się tobie szczególnie podoba:) to wtedy tak. Ewentualnie okap warto o d nich wziąć i płyty gazowe mają fajne:)

Ale nie ma za co :) każdy może nie zauważyć :)

niestety juz nie chcę Libhera:( zostaję przy Gorenje.

popey111 napisz mi jeszcze proszę, czy ogólnie polecasz te lodówkę, bo zastanawiam sie czy nie kupić Libherra ale jakiegos takiego prostego. Chodzi mi czy firma jest w miarę dobra?