Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jestem juz chyba zdecydowany ostatecznie na zakup tego sprzetu.

Popey111 napisz co myslisz. Kierowalem sie tez Twoimi opiniami :) Napisz co myslisz glownie o tym piekarniku. Caly czas sie wachamy miedzy drabinkami a teleskopami. Napisz jak one sie zachowuja. Moze teleskopy sa bardziej "awaryjne"?

Płyta ok

piekarnik spoko w wypadku gorenje w obecnych modelach prowadnice nie są zbyt rewelacyjne

zmywarka

kup http://www.electro.pl/produkt-BOSCH_Zmywarka_SMV_50E30EU_2B_kalendarz_magnetyczny_GRATIS-146391,120.html lub esl66010 będą lepsze

lodowka ja wolę gorenje nrki55288 zezzględu na zawiasy nożycowe i w tym whirlpoolu nie ma komory "0" a gorenje ma.

okap spoko ale weź bez matyfizelinowej :):)

Do czego sluza te maty do okapu? Bo pisza ze mozna wziac z fizelinowa lub weglowa.

Juz wiem :D Moj bedzie do wentylacji podlaczony

A co sadzisz ogolnie o piekarnikach firmy GORENJE ?

Piekarniki spoko tylko prowadnice kiepskie ale ja się bardzo czepiam, większość ludzi nawet tego nie zauważy:)A co do maty fizelinowejj to w tym okapie i tak się przecież nie da jej zamontować.

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mam jeszcze pytanie odnosnie mikrofalowek SAMSUNG:

-FG87KST

-FG87KUST

ktora z nich ma wyswietlacz w kolorze pomaranczowym a ktora w niebieskim???

Czy ktos to wie???

Bo patrzylam na wielu stronach i czesto sa mylone-czy ktos widzial je na zywo i wie jakie maja kolory???

Bardzo wazne dla mnie gdyz moj piekarnik bedzie mial wyswietlacz pomaranczowy a mikrofalowka bedzie nad nim. Dobrze by bylo gdyby do siebie pasowaly....

Dziekuje z gory za pomoc!!!

Tu masz odpowiedź:) http://www.samsung.com/pl/consumer/home-appliances/microwaves/built-in/FG87KUST/XEO/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=spec&fullspec=F

i jeszcze tu

http://www.samsung.com/pl/consumer/home-appliances/microwaves/built-in/FG87KST/XEO/index.idx?pagetype=prd_detail

Ale z tego co kojarzę to fg87kst już wycofali z oferty.

Mam jeszcze pytanie odnosnie mikrofalowek SAMSUNG:

-FG87KST

-FG87KUST

ktora z nich ma wyswietlacz w kolorze pomaranczowym a ktora w niebieskim???

Czy ktos to wie???

Bo patrzylam na wielu stronach i czesto sa mylone-czy ktos widzial je na zywo i wie jakie maja kolory???

Bardzo wazne dla mnie gdyz moj piekarnik bedzie mial wyswietlacz pomaranczowy a mikrofalowka bedzie nad nim. Dobrze by bylo gdyby do siebie pasowaly....

Dziekuje z gory za pomoc!!!

ja mam tą pierwszą FG87KST ma wyświetlacz pomarańczowy.

Popey jako specjalista od sprzętu to i może mi podpowiesz :D jaką polecałbyś lodówkę 60-tkę wysoką oraz jaiej firmy okap kuchenny (styl nowoczesny-taki ukośny), różnie proponują i mam z tym nielada problem :roll:
Ewa napisz coś więcej o swoich wymaganiach i możliwościach to pomogę:)
najważniejsze dla mnie to aby lodówka była w miarę bezawaryjna, samorozmrażająca się i cicha, zamrażarka na dole z 3 szufladami, cena to tak do 3 tys.
o do okapów to poczytaj

A co do lodówki to coś z samsunga, lg lub boscha/siemensa przy czym jak dla mnie to wad i zalet mają mniej więcej po tyle samo:) ale bosch/siemens ma najwyższą cenę.

Co się zaś tyczy awaryjności to kwestia egzemplarza , niestety :(

a tak na poważnie od kiedy to bosch połączył się z siemensem :o :o :o siemens z nikim się nie łączył,z tego linka co podałeś nic nie wskazuje,z tego co wiem to samsung z daewoo połączyło się ale niepewna jestem ale nie to co podałeś.
Myśl co chcesz ale fakt jest faktem:)

http://www.bsh-group.pl/

http://bsh-group.com/index.php?page=100325

przeczytaj dokładnie tekst,nie ma nic o połączeniu,produkują w tej fabfryce te obie marki plus jakaś tam mało znana.
Damro

a z tego tekstu co wynika

"Powstała w 1993 roku BSH Sprzęt Gospodarstwa Domowego Sp. z o.o. jest polską spółką-córką niemieckiego koncernu BSH Bosch und Siemens Hausgeräte GmbH z siedzibą w Monachium, działającego na całym świecie z rocznym obrotem ok. 8,76 mld EUR, co daje mu silną pozycję na światowym rynku AGD. BSH GmbH został utworzony w 1967 roku, jako joint venture pomiędzy Robert Bosch GmbH a Siemens AG. Koncern posiada dziś na świecie 42 zakłady produkcyjne i ponad 60 oddziałów w 40 krajach oraz zatrudnia ponad 39.000 pracowników"

http://pl.wikipedia.org/wiki/Siemens_AG

ja nie chcę się kłócic,mieszkam,sprzęt mam wybrany,kiedy wybierałam jedni mówili że się połączyli inni że nie,próbowałam szukac i nie znalazłam,na oficjalnej stronie Siemensa nie ma nic na ten temat,poszukam jeszcze na stronie Boscha,cholernie mnie to ciekawi.

witam

niedługo jak dobrze pójdzie będę kompletować wyposażenie kuchni.

pomysłów jest kilka dlatego chciałabym zapytać co wart jest ten sprzęt.

ponieważ rozważamy dwie opcje płyty grzejnej myślałam o indukcji Amica PI7508TF , lub płycie gazowej na propan- butan amica pg 7212x.

piekarnik chyba też amica model 7422 lub 7432.

zmywarka Electrolux ESL 67010

okap MASTERCOOK WK-CRISTAL ME 90 XV

będę wdzięczna za jakiekolwiek opinie ;)

Popey jako specjalista od sprzętu to i może mi podpowiesz :D jaką polecałbyś lodówkę 60-tkę wysoką oraz jaiej firmy okap kuchenny (styl nowoczesny-taki ukośny), różnie proponują i mam z tym nielada problem :roll:
Ewa napisz coś więcej o swoich wymaganiach i możliwościach to pomogę:)
najważniejsze dla mnie to aby lodówka była w miarę bezawaryjna, samorozmrażająca się i cicha, zamrażarka na dole z 3 szufladami, cena to tak do 3 tys.
o do okapów to poczytaj

A co do lodówki to coś z samsunga, lg lub boscha/siemensa przy czym jak dla mnie to wad i zalet mają mniej więcej po tyle samo:) ale bosch/siemens ma najwyższą cenę.

Co się zaś tyczy awaryjności to kwestia egzemplarza , niestety :(

dzięki serdeczne :lol:

Amica PI7508TF - nie warto, szkoda płacić za szerszy blat skoro reszta tak jak w płycie 60 cm.

pg 7212x - porażka :)

Piekarniki ok ale oszczędź sobie na zmywarce :) i weź jakiś lepszy:) chyba że nie dużo pieczesz to ok

zmywarka esl66010

MASTERCOOK WK-CRISTAL ME 90 XV - jak sie podoba to tak, jeżeli sugerowałaś sie głośnością to nie:) oczywiście zerknij jeszcze tutaj