Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Moja kobieta się uparła żeby płytę gazową wymienić na indukcję, znajomi którzy niedawno postawili dom mają sporo sprzętu :spam:i nam właśnie od nich płytę polecali. Kobieta sobie upatrzyła taką :spam: chyba najbardziej przekonuje mnie to że można te pola grzewcze łączyć w różnych konfiguracjach. Na palnikach jak odpalam w lecie smażenie powideł to ciężko to zrobić tak żeby ie przypalić, brakuje mi tego drugiego palnika. Edytowane przez Greengaz

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U mnie było podobnie, nie miałam przekonania do indukcji, całe życie gotowałam na gazie - ale w końcu dałam się przekonać, kupiłam płytę :spam: i jestem bardzo zadowolona. Gotuje się szybko, wygodnie, płyta jest bardzo intuicyjna w obsłudze, ma fajną funkcję łączenia 2 pól grzewczych w jedno duże. Edytowane przez Tomaszs131

• 2 weeks później...
  • 1 year później...
Przeglądaliśmy z żoną AGD:spam:, żeby kupić zmywarkę do zabudowy. Nie wiemy jeszcze jakie wymiary będą nam odpowiadać, ale raczej zdecydujemy się na coś mniejszego. Możecie polecić jakieś marki, które się u Was sprawdziły? Wiem, że każdy sprzęt ma inne parametry, programy, a nie jest to tania rzecz, więc wolę wcześniej wszystko dokładnie sprawdzić. Edytowane przez Greengaz

• 3 weeks później...
Bateria kuchenna Berg Frontera, którą kupiliśmy za prawie tysiąc złotych miała być ozdobą w naszej kuchni połączonej z salonem. Niestety po 2 latach się rozsypała a firma Tres sp. z o.o. Czyli podmiot odpowiedzialny za tą markę umywa ręce. Zrozumiał bym gdyby była mocno eksploatowana ale gotujemy w domu tylko w weekendy. Jakość wykonania jest fatalna. Chyba że trafiliśmy wadliwy egzemplarz ale tego się nie dowiemy bo już nigdy nie kupię produktu tej marki i nie polecam nikomu kto nie chce co 2 lata kupować nowej baterii. Wymiana maili z producentem trwa już pół roku. Cały czas zapewniają że rozwiążą problem ale niestety dalej cisza.