Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Też jesteśmy w trakcie wyboru AGD.

Narazie poszukuję lodówki pod zabudowę.Ma mieć dolny zamrażalnik z trzema szufladami ,możliwie największą pojemność i wysokość zamrażalnika taka aby dobrze zgrała się z dolnymi szafkami.

Chłodziarka jak najwyższa.

Dobrze żeby była mało awaryjna,a cena przyzwoita.

Może coś doradzicie :-?

• Odpowiedzi 5,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zaczynam batalię o AGD i RTV też :))

Największy ból głowy mam z płytą indukcyjną: potrzebuję takiej żeby można było na niej gotować w sporych garnkach (mam 3 żarłocznych facetów do wyżywienia), musi się zmieścić patelnia 28 cm no i żeby panel sterujący był wygodny - nie chcę przypadkowo czegoś włączyć lub wyłączyć. Cenowo tak ok. 2000 zł. Pomóżcie fachowcy

Zaczynam batalię o AGD i RTV też :))

Największy ból głowy mam z płytą indukcyjną: potrzebuję takiej żeby można było na niej gotować w sporych garnkach (mam 3 żarłocznych facetów do wyżywienia), musi się zmieścić patelnia 28 cm no i żeby panel sterujący był wygodny - nie chcę przypadkowo czegoś włączyć lub wyłączyć. Cenowo tak ok. 2000 zł. Pomóżcie fachowcy

Może taka:

http://www.gorenje.pl/kuchnia/plyty_grzejne_do_zabudowy?c=259152

vena-83, ja też zdecydowałam się na piekarnik gorenje. Ma rożen, więc jest git:) Lodówka z tej linii jest jednak jak dla nas troszkę za droga (3 000 zł). Co do Bosha KGN36S50- ten sam problem- za drogo. 3 300 zł to jednak za dużo jak na lodówkę. A może się mylę? Uważam, że zmywarka, piekarnik, okap- jak najbardziej z wyższej półki ale lodówka to lodówka...

Tyle wyborów już za mną, zapał umarł śmiercią inwestora, a sił resztki.

Pomożecie, polecicie coś?

Pralka: duży bęben, 60-tka, krótkie programy. Kiedyś bosch teraz ponoć elektrolux rządzi, może jeszcze inne firmy godne są uwagi.

Zmywarka, dozabudowy, panel zakryty. Dwa warunki, żeby "dobrze" myła i była w środku "ustawna".

będę wdzięczna za pomoc

Moja BOSCH SMV50E10EU jest cicha.

Nie mam co prawda porównania do innej ale kuchnia jest otwarta na salon i nikomu jej praca nie przeszkadza.

Myje bardzo dobrze - ja talerzy ani garnków nie spłukuję. Pakuje jak leci do zmywarki, przewaznie zbieram naczynia cały dzień i jeszcze sie nie zdażyło, żeby coś było nie domyte.

Tylko program eco, którego używam trwa 2 godizny. Wg mnie to długo.

A ja wybrałam model SMV40M00EU Zmywarka 60 cm, ActiveWater

zamówiona,posiada min.RackMatic

Wygodna regulacja wysokości górnego kosza zmywarki. Wysokość kosza ustawiana jest za pomocą małej dźwigni, jednym ruchem ręki, nawet przy całkowicie załadowanym koszu.

Też zależało mi by była pojemna.

e-mól co prawda zakup zmywarki jeszcze przed mną, ale pralkę śmiało mogę polecić boscha. Jak dla mnie jedne z najlepszych pralek, w normalniej cenie. Jak się nie ma na MIELE to Bosch jest super.

Boscha mam 40 ten model WLX24461

http://www.bosch-home.pl/produkty/pralki-i-suszarki/pralki-%C5%82adowane-od-frontu/40-cm-g%C5%82%C4%99boko%C5%9Bci/WLX24461PL.html?source=browse

, ale jest też na pewno odpowiednik 60.

Praleczka ma świetne krótkie programy prania, pranie eco, pranie jeasnów. Jak ją kupowałam nie patrzyłam jakie ma programy, a okazuje się że naprawdę z nich korzystam.

Pralkę boscha mam ja, moja Mama, moja Siostra i przyszła Teściowa. Wszystkie jesteśmy bardzo zadowolone. Siostra ma już pralkę od prawie 10 lat i nic się nie dzieje. W sumie chciałaby, żeby już się popsuła bo jej model nie posiadał uruchomiania z opóźnieniem i brakuje jej tego strasznie.

Płyta gazowa SOLGAZ GPC-4?Czy ktoś już posiada tego typu płyty?

Proszę o opinie,bo malo znalazłam użytkowników tych płyt,a wydają się ciekawe.

Już wybrałam inną,"nomalną"na szkle.

tez się nad nią zastanawiałam...

sprawdzałam ceny, najtaniej zamówić u producenta

ostatecznie jednak wybiorę zwykłą gazową (tańsza); przekonało mnie to, ze mam tu wejscie na woka (a ja dużo gotuję)

firmy TEKA http://www.teka.com/html/cat/prod.php?producto=PR-0002007&categoria=CA-0000003&idioma=pl&backto=P%C5%82yty%20kuchenne&nameProd=EGW%2070%205G%20AI%20AL%20TR&nameCat=P%C5%82yty%20kuchenne

http://i294.photobucket.com/albums/mm94/gotowanie/PR-0002007.png

jest jeszcze wersja na szkle, ale ma duzo mniejsza moc srodkowego palnika, a na woka im wiecej mocy, tym lepiej