PawelPala 24.03.2019 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Witam W załączniku są dwa zdjęcia podjazdu do garażu. Niestety, ale podjazd jest już w średnim stanie i bardzo dużo płytek się sypie. Boki podjazdu też pozostawiają dużo do życzenia. Zastanawiam się na odnowieniem podjazdu, ale nie wiem co będzie najbardziej odpowiednie. Podejrzewam, że najlepsza byłaby kostka, ale rozumiem że wtedy trzeba skuć całą wylewke. Myślałem, że lepiej skuć płytki i położyć coś nowego. Ale co? Czy znajde na rynku płytki które będą służyć przez wiele lat (wjazd używany codziennie) i nie odpadną po jednej zimie? Nie bardzo wiem co mógłbym użyc na bokach. Czy można coś położyc innego niż płytki? Coś co np. będzie przypominać elewacje? Nie wiem czy to dobry pomysł, ale myśle że to będzie bardziej trwałe niż płytki i też będzie ładnie wyglądać. Każde pomysły mile widziane. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts