Zosia D. 25.03.2019 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2019 Hej mam problem. mam działkę o szerokości 12 m i długości 100 m. Co można na niej postawić, żeby nie zrujnować budżetu oraz żeby wyglądało to w miarę przyzwoicie? I kolejne pytanie - jakie muszą być odległości od sąsiadów i ile metrów musi zajmować droga? Zaznaczę, że za działką znajduje się pole, którego jestem właścicielem. Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 25.03.2019 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2019 W MPZP lub w decyzji o wraunkach zabudowy powinnaś mieć informację o tym czy są jakieś odstępstwa od odległości budynku od granicy działki przy takiej szerokości. Od tego zacznij - wizyta w urzędzie gminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zosia D. 25.03.2019 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2019 Ok, dzięki. Faktycznie racja. Myślałam jednak, że są jakieś ustawowo określone te wymogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts