bielak513 25.03.2019 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2019 Witam..Posiadam kanał wulkanizacyjny, który kiedyś był zakopany.. odkopalem go spowrotem ale już ma większą głębokość niż był wcześniej.. kanał jest w złym stanie a w dodatku cały czas mi go podmywa i stąd rodzi się moje pytanie czy da się to jeszcze uratować czy lepiej będzie wymurować nowy?? Z murowaniem nie miałem nigdy do czynienia także proszę o wyrozumiałość.. dodam zdjęcia do wglądu..Pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitonbi1 01.07.2024 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2024 (edytowane) Nie bez powodu spalamy opony – wulkanizowana guma jest niezwykle trudna do rozłożenia. Domyślam się, że wszystko, co mogłoby zrobić to, czego chcesz, byłoby zbyt niebezpieczne, aby warto było z niego korzystać VidMate . Edytowane 2 Lipca 2024 przez nitonbi1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts