Baku04 26.03.2019 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2019 Witam Wszystkich budujących się i wybudowanych. Mam pytanie do Was doświadczonych Domowników. Chcę kupić działkę o wielkości 3000m2. Jak dla mojej rodziny jest za duża trochę, ale sprzedający nie chce sprzedać mniejszego metrażu. Moje pytanie jest takie:czy po zakupie takiej działki mogę ją jeszcze podzielić na pół i sprzedać połowę jej? Jeśli ktoś ma informacje i zna taki temat będę wdzięczny za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samotnik 26.03.2019 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2019 Jeśli MPZP nie zabrania, to co do zasady możesz. Zapewne są w nim zapisane jakieś zasady (szerokość frontu, minimalna powierzchnia itd.). Jeśli nie ma planu, to w zasadzie nie ma ograniczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts