Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Danwood- domy z drewna

Wiktoroo

Recommended Posts

Firma buduje w całym kraju i nie tylko. Ceny z cennikami sie pokrywają. Gwarancja ceny jest na rok i spokojnie sie wyrobilismy z budową, gdyż mieliśmy juz działkę a oni załatwili dokumentację do pozwolenia i po uzyskaniu pozwolenia rozpoczęliśmy budowę fundamentu na własną rękę. 2 miesiące po wykonaniu fundamentu stał juz dom. W czasie składania dokumentacji do pozwolenia zalatwialismy ekipy na wykonanie przyłączy. Wszystko poszło sprawnie.

• 1 year później...
  • 5 months później...
Witam. Czy mogę prosić o informację czy ktoś w ostatnim czasie budował z danwood z ich projektu . Chodzi mi czy ceny podane w cenniku na stronie się pokrywały. Jaki czas realizacji oraz czy firma ma zasięg na terenie całego kraju.

Miałem się z nimi budować. Byłem nawet u Pana Krzysztofa w domu, w Krakowie. Na szczęście zapomniał przygotować umowy (jechałem pół kraju żeby ją podpisać). W domu była wilgoć i widoczna pleśń na roletach. Dach wykonany fatalnie. Tłumaczył sie, że "szewc bez butów chodzi" i robiła mu to jakaś inna firma.

Poleciła mi tę firmę znajoma, która miała zaraz zacząć z nimi budowę. Zaczęła. Wszystko szło prężnie, został im chyba ostatni etap i cyk.... przestali się pojawiać i odzywać, przez chwilę twierdzili, że nie mogą znaleźć wykonawcy, potem kontakt się urwał. Teraz sprawa w sądzie.

Także - nie polecam. Kiedyś mieli oceny w sieci, ale zostały wyłączone - wiadomo dlaczego. :)