Wiktoroo 27.03.2019 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 Witam. Czy mogę prosić o informację czy ktoś w ostatnim czasie budował z danwood z ich projektu . Chodzi mi czy ceny podane w cenniku na stronie się pokrywały. Jaki czas realizacji oraz czy firma ma zasięg na terenie całego kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ladybug89 29.03.2019 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2019 Firma buduje w całym kraju i nie tylko. Ceny z cennikami sie pokrywają. Gwarancja ceny jest na rok i spokojnie sie wyrobilismy z budową, gdyż mieliśmy juz działkę a oni załatwili dokumentację do pozwolenia i po uzyskaniu pozwolenia rozpoczęliśmy budowę fundamentu na własną rękę. 2 miesiące po wykonaniu fundamentu stał juz dom. W czasie składania dokumentacji do pozwolenia zalatwialismy ekipy na wykonanie przyłączy. Wszystko poszło sprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigLoo 19.06.2020 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 A jak wrażenia po czasie ? Dom się sprawdza? Są jakieś problemy? Byłbym wdzięczny za podzielenie się opinią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateusz Bonanza 02.12.2020 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Witam. Czy mogę prosić o informację czy ktoś w ostatnim czasie budował z danwood z ich projektu . Chodzi mi czy ceny podane w cenniku na stronie się pokrywały. Jaki czas realizacji oraz czy firma ma zasięg na terenie całego kraju. Miałem się z nimi budować. Byłem nawet u Pana Krzysztofa w domu, w Krakowie. Na szczęście zapomniał przygotować umowy (jechałem pół kraju żeby ją podpisać). W domu była wilgoć i widoczna pleśń na roletach. Dach wykonany fatalnie. Tłumaczył sie, że "szewc bez butów chodzi" i robiła mu to jakaś inna firma. Poleciła mi tę firmę znajoma, która miała zaraz zacząć z nimi budowę. Zaczęła. Wszystko szło prężnie, został im chyba ostatni etap i cyk.... przestali się pojawiać i odzywać, przez chwilę twierdzili, że nie mogą znaleźć wykonawcy, potem kontakt się urwał. Teraz sprawa w sądzie. Także - nie polecam. Kiedyś mieli oceny w sieci, ale zostały wyłączone - wiadomo dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts