artgot 28.03.2019 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 (edytowane) Witam, Do tej pory miałem niewielkie doświadczenie w malowaniu tapet. Właśnie robie maly remont w mieszkaniu w którym jak twierdzila właściciela są położone tapety które spokojnie można pomalować. Niestety juz po pierwszej warstwie bialej farby stalo sie to co na zdjeciu. Po wyschnięciu nie ma sladu jednakże w tych miejscach gdzie tapeta odstawala od ściany czuć to pod palcem. Teraz pytanie co dalej? Malować drugi raz i tak zostawic? Czy juz tylko zerwać? Edytowane 28 Marca 2019 przez artgot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichałRos 28.03.2019 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 Dla bezpieczeństwa zawsze lepiej tapetę zdjąć ze ściany, zwłaszcza jeżeli była położona tapeta papierowa, a tym bardziej jeżeli jest stara i miejscowo odchodzi - wtedy na pewno będzie to widać, tak jak w tym przypadku. Teraz tapetę najlepiej zdjąć ze ściany i niestety malować jeszcze raz... Można również położyć nową tapetę - sam do małego pokoju kładłem taki wzór: https://www.fotoboard.com.pl/fototapety/white-wood-texture-backgrounds-abstract-background-empty-template/f-3-214042285 Mam nadzieję, że trochę udało się pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dulux_Polska 15.05.2019 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2019 Witaj artgot, niestety nie znamy wszystkich szczegółów, a na zdjęciach niewiele widać, dlatego zapraszamy do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 800 154 075. Dołożymy wszelkich starań, by rozwiązać problem. Pozdrawiam Ekspert Dulux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts