margaryt 28.03.2019 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 Dzień dobry, projekt indywidualny, pow. użytkowa 123 m2 + garaż. Dwie sypialnie + gabinet. Właśnie w gabinecie dylemat, czy po lewej czy po prawej stronie salonu? Jeśli po prawej tworzy się niefortunny korytarzyk Może ktoś zerknie obiektywnym okiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 28.03.2019 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 Pracujesz w domu ? Do gabinetu będą wchodzili interesanci? Ja bym drzwi od wiatrołapu zlikwidował i przeniósł na tą ściane salon-kuchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaryt 28.03.2019 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 Pracujesz w domu ? Do gabinetu będą wchodzili interesanci? Ja bym drzwi od wiatrołapu zlikwidował i przeniósł na tą ściane salon-kuchnia. Mąż pracuje w domu, interesanci raczej nie przychodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciężkiprzypadek 28.03.2019 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 Dzień dobry, projekt indywidualny, pow. użytkowa 123 m2 + garaż. Dwie sypialnie + gabinet. Właśnie w gabinecie dylemat, czy po lewej czy po prawej stronie salonu? Jeśli po prawej tworzy się niefortunny korytarzyk Może ktoś zerknie obiektywnym okiem? [ATTACH=CONFIG]428557[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]428558[/ATTACH] Ten niefortunny korytarzyk jest w tym miejscu potrzebny, bo dzięki niemu nie wchodzi się bezpośrednio do salonu. Dla mnie byłoby to stresujące mieć wypoczynek przy samym wiatrołapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts