drza 28.03.2019 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 (edytowane) Zamierzam kupić bramę wjazdową dwuskrzydłową. Upatrzyłem sobie dwie bramy z LM. Pierwsza to model Rubin, a druga Bali 2. Która brama według Was będzie lepsza? Bali waży 108kg, a Rubin 58kg. Większa waga to w tym przypadku zaleta czy wada? Bardziej podoba mi się Bali. Bali 2: Rubin: Edytowane 29 Marca 2019 przez drza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k.rowek 02.04.2019 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 Zależy jaki będziesz miał do tego siłownik - musisz dobrać odpowiedni do wagi bramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drza 03.04.2019 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 (edytowane) To są bramy z automatem w zestawie, a więc mam nadzieję, że siłowniki są dobrze dobrane. Bali ma bardziej masywne przęsła i dzięki temu wygląda na solidniejszą. Inna sprawa, że waga może się różnić od tej podanej na stronie, bo nie wierzę, że Rubin jest 2x lżejsza od Bali. Dzwoniłem do LM i nie potrafili mi na to dokładnie odpowiedzieć. Pani stwierdziła, że może w Rubin jest podana waga jednego skrzydła, co raczej nie jest prawdą. Edytowane 3 Kwietnia 2019 przez drza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts