Pawel101020 29.03.2019 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2019 Cześć Wam!Pewnie temat rzeka, ale nie mogę się doczytać jak wyglądają ceny poszczególnych etapów budowy domu. A szczególnie w moim rejonie i miejsca działki.A więc buduję się w zachodniopomorskiem. Na wsi i z dala od dużego miasta. Działkę już posiadam, ma ona podłączenie wodne oraz prąd. Dom max 100 m2, bez garażu, dach dwuspadowy. Jest możliwość że zmieszcze się w 300 tyś zł, przy zaangażowaniu w budowę (fundamenty, mury, drobne prace wykonczeniowe, zakup materiałów) i przy średnim standardzie mieszkania?Bez zagospodarowania działki, ogrodzenia itd.Znajdzie się ktoś kto mógłby coś doradzić, ocenić no i wycenić na spokojnie:) dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoTy19 30.03.2019 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2019 Temat jest baardzo obszerny. Nie wiem czy nie będzie Ci lepiej wynająć jakiegoś speca od tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateuszpawlik 30.03.2019 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2019 Cześć, temat nie jest prosty i czesto bardzo indywidualny ze względu na dobór materialow ekipy, własne zaangażowanie w budowę. Na swoim blogu podsumowalem koszty budowy, ktore trzeba ponieść + arkusz na potrzeby wstawienia wlasnych danych z podzialem na etapy. Zapraszam jesli Cie to zainteresujehttps://onaionbudujadom.com/koszt-budowy-sso-w-2019-roku/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin225 30.03.2019 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2019 Cześć Wam! Pewnie temat rzeka, ale nie mogę się doczytać jak wyglądają ceny poszczególnych etapów budowy domu. A szczególnie w moim rejonie i miejsca działki. A więc buduję się w zachodniopomorskiem. Na wsi i z dala od dużego miasta. Działkę już posiadam, ma ona podłączenie wodne oraz prąd. Dom max 100 m2, bez garażu, dach dwuspadowy. Jest możliwość że zmieszcze się w 300 tyś zł, przy zaangażowaniu w budowę (fundamenty, mury, drobne prace wykonczeniowe, zakup materiałów) i przy średnim standardzie mieszkania? Bez zagospodarowania działki, ogrodzenia itd. Znajdzie się ktoś kto mógłby coś doradzić, ocenić no i wycenić na spokojnie:) dziękuję Jako, że mieszkasz niedaleko mnie to zapomnij Ceny w naszym rejonie są chore niezależnie czy mieszkasz na wsi czy w Szczecinie. Ekipy kursuja po okolicy i robią za miliony. No ale pokaż projekt który wybrałeś to będzie można coś powiedzieć, jednak 400 tyś powinieneś minimum mieć żeby potem się nie zdziwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts