mk1988 30.03.2019 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2019 Witam wszystkich! Chyba przyszedł czas na wołanie o pomoc - za dużo wątpliwości w mojej głowie. Chciałbym wykonać w mieszkaniu sufit podwieszany - jednakże przez kształt z jakim muszę się mierzyć potrzebuję pomocy. sprawa wygląda następująco: https://images92.fotosik.pl/152/67bbc7d18a788bafgen.png Nie wiem czy pojedynczy czy krzyżowy i jak rozwiązać sprawę komina wentylacyjnego (w którym zbytnio nie chcę wiercić). Wstępnie planowałem pojedynczy ale problem z łączeniem "reszty" pomieszczenia (profile UD w "poprzek większego pomieszczenia " + łączone przez korytarz po salon), Krzyżowego nigdy nie robiłem opuszczenie max 10cm (profile ES) Jaki wybrać? Jeżeli krzyżowy to jakie odległości pomiędzy profilami? Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts