Max Walker 30.03.2019 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2019 (edytowane) Witam, Według projektu mam następujące warstwy stropodachu od góry:1. membrana termozgrzewalna2. styropian lub wełna w spadku 20-30cm3. paraizolacja4. stropodach teriva5. tynk Teraz mam parę pytań:- membrana termozgrzewalna to papa termozgrzewalna?- jedna warstwa papy termozgrzewalnej, dwie warstwy papy termozgrzewalnej, czy papa podkładowa + papa termozgrzewalna?- paraizolacja - folia czy papa paraizolacyjna lepsza? Jakoś do mnie nie przemawia taka konstrukcja i chciałbym dorzucić tam trochę betonu. Czy mogę wykonać to w następujący sposób:1. Papa termozgrzewalna2. Papa podkładowa3. Dysperbit (potrzeba?)4. beton 7cm (jaki beton - B15 starczy?)5. styropian w spadku 20-30cm6. papa paraizolacyjna samoprzylepna7. środek gruntujący (potrzeba?)7. stropodach teriva8. tynk Zrobić tak? coś zmienić? Edytowane 31 Marca 2019 przez Max Walker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
młotek 31.03.2019 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Membrana to nie papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts