marek_opo 31.03.2019 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 witamCzy ktoś mógłby mi doradzić w kwestii zastosowania kotła BERETTA CIAO AT 25 CSI ? Mam możliwość kupić go w atrakcyjnej cenie, po zwrocie, nie używany z pełną gwarancją. Przeszukując Internet nie znalazłem zbyt wielu opinii użytkowników, szczególnie takich, którzy użytkowaliby go dłużej. Martwi mnie, że jego klasa energetyczna dla ogrzewania to B. Czy faktycznie różnica w zużyciu paliwa między klasami A i B jest mocno odczuwalna ? No i jak ogólnie sprawuje się ten piec, jak z awaryjnością ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaju 31.03.2019 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Nie wiem co to jest atrakcyjna cena?To jest kocioł jak Junkers Midi zwykły kocioł z przystawka kondensacyjną (produkowany dla marketów) a teraz możne go sprzedają.Nie wymaga uruchomienia wkładasz wtyczkę i ma działać.Moc minimalna na c.o. od 9,5Kw na c.w.u minimalna 15kW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts