Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

!!!!!W?a?nie skasowa?am sobie wszystkie nr tel. z kom. !!

nnatasza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 56
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

nokia i tylko nokia - jest super fajna i łatwa w obsłudze!

to oczywiscie moje zdanie.

Używałam już kilku telefonów różnych marek i nokia jest dla mnie najlepsza.

Tez tak uwazalem dopóki nie przesiadłem sie na Ericssona. przez pierwsze dwa dni piekło bo nie wiedzialem co i gdzie a potem konkluzja : czego ja sie z ta nokia tak męczyłem .

Eryki góra !!!!!!!!!!!!!!

PS

i nie zebym uzywał P800 albo 900 zwykle stare T68I bo tamte to marzenie :)

normalnie

kliknęłam na stronkę, którą ty wkleiłeś, tam znalazłam telefonik i kliknełam na niego, skopiowałam ADRES OBRAZKA no i dalej wg procedury itd.</p><p> </p><p> łatwie, spróbuj</p><p> </p><p> Do jutra. Jutro cię odpytam z lekcji.</p><p> </p><p> pa</div></blockquote><p> A to mój ,stary, ale rzucilem dla niego alcatela </p><p> [img]http://www.idea.pl/binaries/PL/Binary/4026/4123319.jpeg

NO i jak odrobiłem?

Jakieś dwadzieścia kilka minut temu w Faktach TVN pokazano rozmowę z naukowcem który przekazał wyniki badań w jakiejś super - hiper jedynej w Polsce komorze do badania czegoś tam.

A wyniki były następujące - 10 minutowa rozmowa przez telefon GSM powoduje podgrzanie mózgu o 1 stopień Celsjusz.....

Być może nadchodząca zima połączona z brakiem czapeczki na głowie zrównoważy ten niekorzystny wpływ :p :p :p