Grzesiek2017 03.04.2019 02:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 Witajcie, Stan surowy prawie jest więc pora pomyśleć nad przednim ogrodzeniem. Z 3 stron mamy siatkę 1.5 plus podmorowka , z przodu myślałem wykorzystać deski szalunkowe które zostały z płyty , wyczyścić i pomalować kilka razy i do tego obmurowac z bloczkow ogrodzeniowych lub szalynkowych a potem na to tynk lub jakis kamień,. Nie ukrywam że chciałbym to zrobić nie za kilkadziesiąt tyś. W planach też brama przesuwna 5m . Jak myślicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kodak 08.04.2019 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Nie chce zniechęcać ale myślę, że nie poradzisz sobie. A przynajmniej efekt końcowy nie będzie spełniał Twoich oczekiwań. To wcale nie jest taka prosta sprawa, deseczki przygotować, coś podmurować. Trzeba się na tym znać. Radzę kupić gotowe ogrodzenie i zamówić montaż. Jak mogę doradzić to Joniec ma betonowe które wyglądają zupełnie jak kamień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts