lemodest 05.04.2019 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2019 Dzień dobry, Chciałbym przestrzec przed zakupem inwestycji budowanych przez WODROL INWESTYCJE z Kiełczowa. Poniżej trochę o tym dlaczego. Byłem poważnie zainteresowany zakupem bliźniaka z inwestycji https://polanowicka.pl/ budowanej przez Wodrol Inwestycje. W sposób jaki ta firma traktuje potencjalnych klientów jest trudna do wyobrażenia. Nie można było się z firmą się skontaktować, wielokrotnie byliśmy umówieni na telefon, którego pan Paweł Stachowiak nie odbierał a później nie odzwaniał. Na spotkaniach nie posiadał dokumentacji, która potwierdzałaby, że po zakończeniu budowy budynki będą odebrane i możliwe będzie ich użytkowanie. Czasami miałem wrażenie, że firma utrudnia ze sobą kontakt tak jakby nie chcieli sprzedać budowanych bliźniaków.Może dlatego, że prosiłem o okazanie dokumentów, których firma nie miała ?Osobom zainteresowanym tą inwestycją radzę o sprawdzenie dokuemntów takich jak:- Uzgodnienie ( nie Opinie) ze ZDIUMu na korzystanie z drogi 3DKP jako drogi dojazdowej do inwestycji. Jest to jedyna droga dojazdowa.- służebność na korzystanie z przepustu od ZZM we wrocławiu, który trzeba pokonać aby dojechać do inwestycji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts