voitaskawa 05.04.2019 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2019 Cześć, W ramach stanu SSO - mam gaz ale - chcę położyć instalację*pod przyszłościową PC - chcę położyć przewody od kotłowni do jednostki zewnętrznej. i potrzebuje waszej fachowej rady! 1. jakie przewody i ile sztuk od kotłowni do jednostki zewnętrznej. ( marka, średnica itd jaki kabel zasilajacy i sterujący) czy można kłaść na chudziak czy np. 1 warstwie styropianu podłogi2. Jaka max odległość jednostki zewnętrznej od wewnętrznej kotłowni - szukam idealnego miejsca a moja kotłownia jest w środku budynku ( nie pytać dlaczego ) 3. Może przy okazji - jaka max odległość od sprężarki do splita klimy ??( chcę dogrzewać lub schładzać od czasu do czasu strych na którym mam pracownie malarska )4. Jaki uniwersalny rodzaj ( srednica ) kabli do klimy ? Czy ktoś mi powie? Zdolności manualne mam Sam kładłem kable od klimy w poprzednim lokum ale dostałem konkretne do reki przewody od instalatora. Niemam niestety wiedzy co mam kupić o o co pytać ? Voit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts