dave88 07.04.2019 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2019 Witam, mam takie pytanie. W łazience mam drabinke Instal Projekt i zastanawiam się czy można do niej zamontować grzałkę tak aby sobie bardziej dogrzać łazienkę. Czy jest taka możliwość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eliks 07.04.2019 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2019 Kolego stałem przed tym samym dylematem aż kupiłem sobie grzejnik konwektorowy 2KW do większej łazienki (12m2) który włączam 10 minut przed kąpielą, właśnie na okresy przejściowe. W tym czasie mam w łazience już 26 stopni. Grzejnik ma termostat, 3 tryby mocy i nawiew którego nie używam. Kupiłem w Media Expercie za 80zł i jestem mega zadowolony. Możesz go postawić lub zawiesić na ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts