Wełna 21.10.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 Poszukuję sprawdzonej ekipy do remontu dwupoziomowego mieszkania w Bytomiu, własciwie jest to 3/4 domu, lata 20. Na dole wybijam 2 sciany i wg projektu musze podeprzeć stropy konstrukcją z filara i opartych na nim dwóch dwuteowników ( min 10 cm. filar - 260cm tregle 320 cm i 260 cm) Potrzebna zatem ekipa ze spawarką i pojęciem jak wykonac taka konstrukację. Poza tym: - elektryk z uprawnieniami - bruzdy pod instalacje i otwory mogę wykonać samodzielnie - ekipa do montażu okien - ekipa do tynków, gładzi i płyt kg Szukam kogoś z referencjami kto nie każe sobie płacić po 100 pln za osobodniwóke. Będę wdzieczny za informacje. Rozliczenie nie musi być na fakturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 11.02.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 zostałam upoważniona aby tutaj podać namiary na mojego fachowca. Fachowiec jest z Chruszczobrodu i budował mój dom (właściwie jego ludzie) bo on ma firmę budowlaną i zajmuje się całokształtem. Jacek Kuzior tel. 673-11-12 lub 0505 681 661 prosił aby dzwonić w godzinach popołudniowych na stacjonarny, a na komórce jest uchwytny cały czas. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek____37 11.02.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 szukasz kogos ponizej 100 brottio za osobodniówke i chcesz kogos z referencjami i naprawde solidnego . zycze powodzenia. jesli cos ma byc bardzo dobrze zrobione to napewno taniej nie bedzie . a jesli sie ktos podejmie to napewno jakis partacz. zastanow sie dobrze bo pozniej bedziesz zalowal. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baca 11.02.2005 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Polecam swoje uslugi, tel.: 501 43 77 45. Pozdrawiam, Bacewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawelkotoniak 13.02.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2005 WitamProwadzę firmę budowlaną od 1996r .Specjalzuję się w budownictwie mieszkaniowym i przemysłowym .Posiadam liczne referencje.Mam wyspecjalizowaną ekipę .Moja firma jest znana osobom prywatnym jak również dużym polskim firmom takim jak Chłodnie kominowe SA. GliwiceBudokomplex LubinLin-s KatowiceKombud Projekt KrakówWarbud Warszawaoraz wielu prywatnych inwestorówChętnie złożę ofertę)604192084 012 3732283Konkurencyjne cenyPosiadam własny sprzętPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts