PanGarnek 08.04.2019 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 W trakcie budowy nastapila zmiana i bedziemy grzac PC. Mamy juz kotlownie i komin. Zastanawiam sie teraz jak zabezpieczyc komin. Co powinienem zrobic? Zatkac go jakos od gory pianka czy inaczej? Jak go zabezpieczyc od strony kotlowni? Dodatkowo mam problem z grzaniem. Nie chce przy PC grzac garazu a mam uklad SIEN - GARAZ - KOTLOWNIA - kotlownia styka sie z lazienka sciana.Dlatego garaz na scianach od sieni i kotlowni chce ocieplic stropianem grafitowym. Dodatkowo chce grzac w kotlowni. Garaz bedzie nie grzany(jest ocieplony). Teraz mam probilem jakie drzwi zamontowac miedzy sienia a garazem i garazem a kotlownia. Skoro garaz nie bedzie grzany. Chodzi mi o dobre drzwi wewnetrzne ktore dobrze beda izolowac i zimno ze strony garazu im nie zaszkodzi. Czego powinienem szukac? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/246504-wybudowalem-komin-i-kotlownie-bede-grzal-jednak-pc/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts