agamg 09.04.2019 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 Orientujecie się może, jaki producent może wykonać tego typu drzwi, jak na rysunku? Chodzi o to, żeby skrzydło było wysokości 220 cm, nad nim znajdował się panel wyglądający jak skrzydło, a wzdłuż całości biegło doświetle wysokości ok. 270 cm. We wszelkich katalogach i konfiguratorach doświeta są tylko do wysokości skrzydła, nigdzie nie znalazłam takiego układu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 09.04.2019 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 Producenci drzwi z PCV. Dają dużo większe pole manewru jeśli chodzi o nietypowe wymiary. Sam takie zamawiam właśnie 110x225) z tym, że z przeszkleniem. Są o połowę tańsze od pełnego wypełnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 09.04.2019 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 Tyle że drzwi z pcw będą kompletnie nie pasujące do wizualizacji. Ja bym zaczął poszukiwania od drzwi drewnianych. Np. w Calu to się nazywa nadstawka. Z tym, że nie jestem pewny, czy aż na taką wysokość można.. I jeszcze warto sprawdzić producentów alu robiących z wypełnieniami nakładkowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 09.04.2019 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 W Warce zrobią Ci takie drzwi, stalowe z okładziną ze sklejki szkutniczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamg 10.04.2019 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Dzięki za pomoc. Wysłałam zapytanie do CAL. @cezary.pl Jakiego konkretnie producenta masz na myśli? Możesz podać stronę internetową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Okse 10.04.2019 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Żaden problem w PVC choć wypełnienie wsadowe może nie nawiązywać do wizualizacjiAlu z nakładkami - żaden problem, mało tego, może się okazać że naświetle może być zbędne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
key1 10.04.2019 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Spytaj stolarza polecanego w twojej okolicy.Z przyjemnością ci takie drzwi wykona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 10.04.2019 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Dzięki za pomoc. Wysłałam zapytanie do CAL. @cezary.pl Jakiego konkretnie producenta masz na myśli? Możesz podać stronę internetową? Trzeba zabawić się w szpiega:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 15.04.2019 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2019 (edytowane) W CALu powinni coś takiego zrobić. Ewentualnie popytaj w Stolpawie. Tylko nie licz na łagodną cenę za takie niestandardowe rzeczy. W Wikędzie masz wyższe od standardu ale wg. katalogu maksymalna wysokość to 240cm czyli pod ich najwyższe drzwi.Moim zdaniem może tu chodzić też o wysokość szyby w jednym kawałku. Ja jak chciałem okno o 20-30cm wyższe od standardowych drzwi balkonowych to kazali mi zamówić z poprzeczką. Uparłem się, że chcę bez i od razu nie miałem gwarancji na okno, bo szyba była zbyt długa w jednym kawałku. Tak przynajmniej twierdzili, bo okno do dzisiaj działa poprawnie. Edytowane 15 Kwietnia 2019 przez theme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts