xdamdamx 10.04.2019 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Witajcie, Staję przed dylematem, ilu fachowców tyle opinii. Wynająłem halę (od razu piszę że ulepszenia wykonuję na własny koszt) w której kiedyś stały maszyny , posadzka jest betonowa, ale powierzchnia wygląda kiepsko , chciałbym uzyskać efekt gładki ,taki żebym mógł umyć posadzkę od czasu do czasu myjką i gumowymi ściągaczkami pozbierać. Przeznaczenie - warsztat, samochody - jednak bez podnośników itp. Takie opcje doradzają mi fachowcy: - wylewka z mixokreta 5-6cm - wylewka B25 5-6cm z siatką* zbrojeniową*6mm ja natomiast zastanawiam się czy nie można naprawić tego co jest ? ewentualnie zrobić naprawdę cienką warstwę*czegoś*co pozwoli na wjeżdżanie tam autami ? Ma to dać radę na 3-4 lata. powiedzmy że w ciągu dnia wjeżdza 3-4 auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts