Tomek2304 11.04.2019 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Mam taki mały problem.Fachowcy robili ściany działowe z Ytonga 11,5 cm. Działowa między pralnią a łazienką na odległości 3m ucieka i 3 cm. Wiem, że później będzie problem bo narożna wanna nie będzie przylegała do muru jak trzeba, a położone płytki też tzreba będzie ciąć, nie wiem jak to później wyjdzie na podłodze... Pytanie czy tynkarze (będą robić maszynowo) mają jakąś możliwość, żeby chociaż uratować te 1-2 cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin225 11.04.2019 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Oczywiście że wyrównają ale wyjdzie tynku więcej. U mnie w kuchni (w mieszkaniu) ściana odbiegała strasznie a bez problemu wyrównali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grv 11.04.2019 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Tynkarz wyrówna, glazurnik poprawi. Niestety nie gwarantuje to, że któryś z nich nie spartoli i nie będzie kąta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 11.04.2019 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Wyrównają , tylko musisz ich uprzedzić o tym że tak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts