jaromkv 11.04.2019 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Pytanie laika. Robię zabudowę stelaża podtynkowe go WC. W miejscu gdzie ma być przycisk spłuczki zamontowany jest taki kołnierz. Po przyłożeniu dwóch płyt gk wystaje jeszcze jakieś 2.5 cm. Czy to się jakoś ucina do montażu przycisku, czy trzeba to zdemontować. Nigdy nie miałem z tym do czynienia. Nie zwróciłem uwagi jakiej firmy stelaż. https://zapodaj.net/88874d6a29fc9.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samotnik 11.04.2019 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Ucina. Zerknij do instrukcji. Z reguły ucina się nożykiem na równo z płytkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaromkv 11.04.2019 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Ok. Tak myślałem haha. Nie mam instrukcji, goście zamontowali i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samotnik 12.04.2019 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2019 Poszukaj instrukcji (w Grohe jest w instrukcji do przycisku, nie stelaża), bo we wszystkich stelażach które widziałem ucinało się na równo, ale u Ciebie może być inaczej, a potem trudno to naprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts