TomekP00 11.04.2019 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Jakie rynny wykorzystaliście w swoim domu? Szukam porządnych rozwiązań, na ten moment wszystkie wchodzą w grę ponieważ chcę sobie na spokojnie je porównać. Dzięki za wskazówki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regius 11.04.2019 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Po sprawdzeniu plusów i minusów różnych rozwiązań u siebie postawiłem na rynny cynkowe (na rynku występują pod nazwą tytan-cynk, ale tego tytanu to śladowe ilości występują, które zresztą wynikają z procesu produkcyjnego). Wydawało mi się, że to całkiem dobre rozwiązanie porównując stosunek ceny do jakości / trwałości i walorów estetycznych (estetyka to kwestia bardzo subiektywna, ponieważ nie każdemu podobają się rynny cynkowe, dodatkowo występują w dosyć ubogiej gamie kolorystycznej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maaszak 12.04.2019 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2019 Jakie rynny wykorzystaliście w swoim domu? Szukam porządnych rozwiązań, na ten moment wszystkie wchodzą w grę ponieważ chcę sobie na spokojnie je porównać. Dzięki za wskazówki! Przejrzyj dziennik Anonima, robił rynny w systemie ciągnionym... wygląda na bardzo fajne rozwiązanie (brak łączeń rynny, jedynie przy rurze spustowej). https://forum.muratordom.pl/showthread.php?334455-ANONIMowa-STODO%C5%81A-DIY/page5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts