Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz domek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 133
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie będe oryginalny.

Re-we-la-cja

Na pewno narusze nieco prawa autorskie i skopiuje sobie pomysł wykonania kominka.TO JEST TO czego szukałem od długich tygodni.

Reszta chaty też super..właściwie idealnie moim zdaniem.Rewelacyjnie wykończona wanna+fajne małospoinowe kafle na ścianach.

Kuchnia też w takim kolorze jaki nam odpowiada.

No dech zapiera po prostu.

Mam juz dwa wzory na jakich będe się opierał Twój dom i dom Dareq'a

Czy byłbyś tak uprzejmy i powiedział,co to za materiał na ścianach przy kominku,czy to zwykły szary piaskowiec? Czy też inna skała?

Jestem zainteresowana oknami Plastimet. Chciałam zapytać czy jesteście z nich zadowoleni? Czy nie było problemów

Z okien jesteśm bardzo zadowoleni. Jedyny problem jaki się pojawił, to przy skrzydle przesuwnym okna tarasowego w najwieksze mrozy (poniżej -20°C) pojawiał się szron na dolnej listwie prowadzącej.

co to za cegiełka na ścianach

W kuchni jest piaskowiec z firmy Stegu http://www.stegu.pl do kupienia w m.in. hipermarketach budowlanych.

W salonie piaskowiec ze Słowacji z firmy Vaspo http://www.vaspo.sk

No dopiero dziś tu dotarłam i jestem w szoku, podoba mi się bo takie są moje marzenia, jak ty je zrealizowałeś... Też tak chcę...

Mam właśnie dylemat nad kuchnią, chcę lewą starone całą zabudować i ty tak właśnei zrobiłeś. Moja kucnia będzie składała się z podobnej ilości szafek, jeszcze sie waham i jakoś długo czekam na wycenę.

Bardzo cię proszę, powiedz (napisz) ile cię kosztowała kuchnia (ja będę robić z płyty MDF).

Pozdrawiam Edyta

W jaki sposób zamówiłeś te płytki ze Słowacji? Czy może sam przy okazji kupiłeś.Nie mogę znaleźć cennika firmy Stegu w necie.Ile kosztuje metr takich płytek kamiennopodobnych?

Płytki kupiłem sam na Słowacji (w pewnym sensie przy okazji). Metr płytek kosztował rok temu ok 45zł/m2.

Bardzo cię proszę, powiedz (napisz) ile cię kosztowała kuchnia (ja będę robić z płyty MDF).

Za kuchnię zapłaciliśmy ok 7500 zł (dokładnie już nie pamiętam), z MDF-u na pewno zapłacisz więcej, nasza jest ze zwykłej płyty laminowanej.

• 3 weeks później...
  • 6 months później...
No właśnie,ja również nic nie widzę,proszę zrób coś.

Leszku nie otwierają się zdjęcia, proszę napraw!

Zmienił się adres strony na której są umieszczone zdjęcia, więc link nie działa. Najgorsze jest to, że po zmianie strony prze Onet.pl sam nie mogę odnaleźć swoich zdjęć ! Nie pozostaje m nic innego jak założyć nową galerię, ale to trochę potrwa.

Pozdrawiam