siua 18.03.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Jestem zainteresowana oknami Plastimet. Chciałam zapytać czy jesteście z nich zadowoleni? Czy nie było problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 18.03.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 śliczny domek co to za cegiełka na ścianach (mój konik) ma piękny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 19.03.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Nie będe oryginalny.Re-we-la-cjaNa pewno narusze nieco prawa autorskie i skopiuje sobie pomysł wykonania kominka.TO JEST TO czego szukałem od długich tygodni.Reszta chaty też super..właściwie idealnie moim zdaniem.Rewelacyjnie wykończona wanna+fajne małospoinowe kafle na ścianach.Kuchnia też w takim kolorze jaki nam odpowiada.No dech zapiera po prostu.Mam juz dwa wzory na jakich będe się opierał Twój dom i dom Dareq'aCzy byłbyś tak uprzejmy i powiedział,co to za materiał na ścianach przy kominku,czy to zwykły szary piaskowiec? Czy też inna skała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek Borkowski 19.03.2006 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Jestem zainteresowana oknami Plastimet. Chciałam zapytać czy jesteście z nich zadowoleni? Czy nie było problemów Z okien jesteśm bardzo zadowoleni. Jedyny problem jaki się pojawił, to przy skrzydle przesuwnym okna tarasowego w najwieksze mrozy (poniżej -20°C) pojawiał się szron na dolnej listwie prowadzącej. co to za cegiełka na ścianach W kuchni jest piaskowiec z firmy Stegu http://www.stegu.pl do kupienia w m.in. hipermarketach budowlanych. W salonie piaskowiec ze Słowacji z firmy Vaspo http://www.vaspo.sk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 19.03.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 W jaki sposób zamówiłeś te płytki ze Słowacji? Czy może sam przy okazji kupiłeś.Nie mogę znaleźć cennika firmy Stegu w necie.Ile kosztuje metr takich płytek kamiennopodobnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 19.03.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 No dopiero dziś tu dotarłam i jestem w szoku, podoba mi się bo takie są moje marzenia, jak ty je zrealizowałeś... Też tak chcę... Mam właśnie dylemat nad kuchnią, chcę lewą starone całą zabudować i ty tak właśnei zrobiłeś. Moja kucnia będzie składała się z podobnej ilości szafek, jeszcze sie waham i jakoś długo czekam na wycenę. Bardzo cię proszę, powiedz (napisz) ile cię kosztowała kuchnia (ja będę robić z płyty MDF). Pozdrawiam Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek Borkowski 21.03.2006 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 W jaki sposób zamówiłeś te płytki ze Słowacji? Czy może sam przy okazji kupiłeś.Nie mogę znaleźć cennika firmy Stegu w necie.Ile kosztuje metr takich płytek kamiennopodobnych? Płytki kupiłem sam na Słowacji (w pewnym sensie przy okazji). Metr płytek kosztował rok temu ok 45zł/m2. Bardzo cię proszę, powiedz (napisz) ile cię kosztowała kuchnia (ja będę robić z płyty MDF). Za kuchnię zapłaciliśmy ok 7500 zł (dokładnie już nie pamiętam), z MDF-u na pewno zapłacisz więcej, nasza jest ze zwykłej płyty laminowanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 26.03.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 dołączam się do zachwyconego chóru. muszę zaznaczyć, że podoba mi się wasz wybór - dom nie dominuje, nie przytłacza, dobrze komponuje się z otoczeniem. taki domek to prawdziwy azyl do tego ta sauna - chyba by mnie nikt od was nie wypędził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 14.04.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1430.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 24.10.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Leszku nie otwierają się zdjęcia, proszę napraw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 25.10.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 No właśnie,ja również nic nie widzę,proszę zrób coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek Borkowski 25.10.2006 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 No właśnie,ja również nic nie widzę,proszę zrób coś. Leszku nie otwierają się zdjęcia, proszę napraw! Zmienił się adres strony na której są umieszczone zdjęcia, więc link nie działa. Najgorsze jest to, że po zmianie strony prze Onet.pl sam nie mogę odnaleźć swoich zdjęć ! Nie pozostaje m nic innego jak założyć nową galerię, ale to trochę potrwa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 25.10.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 POczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 25.10.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Naczytałam się o tym pieknym domku ale chciałabym bym go też zobaczyć ale nie mogę otworzyć zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 25.10.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Naczytałam się o tym pieknym domku ale chciałabym bym go też zobaczyć ale nie mogę otworzyć zdjęć. Przeczytaj odrobinkę wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 25.10.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Damro no pisałam przecież że czytałam o domku a nie o jakiejs tam zmianie adresu strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 25.10.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Damro no pisałam przecież że czytałam o domku a nie o jakiejs tam zmianie adresu strony. Ale Leszek wytłumaczył dlaczego nie ma zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 26.10.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Cos się własciciel nie odzywa a ja tak bym chciała zobaczyć to jego cudeńko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek Borkowski 26.10.2006 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Cos się własciciel nie odzywa a ja tak bym chciała zobaczyć to jego cudeńko. Zdjęcia już są dostępne pod adresem: http://tinyurl.com/y9j9l5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 27.10.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Ślicznie Leszku u ciebie,gratuluję gustu. Pozdrawiam Damro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts