Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz domek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 133
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
podoba mi się Twój wypoczynek, jaka to firma?

Wypoczynek jest firmy Kler.

czy zabezpieczałes czymś te metalowe nóżki wypoczynku, tzn czy czyms je podklejałeś aby nie rysowały podłogi przy przeuwaniu?

Nóżki zostały zabezpieczone specjalnymi podkładkami przez pracowników Klera, którzy dostarczyli wypoczynek.

Czy mogłabym prosić o przesłanie rzutów (ze zmianami jakie zostały wprowadzone)

Maila już wysłałem

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 5 months później...

Podpisuję sie obiema rękami pod wszystkimi pochwałami. Mam pytanko co do praktycznej strony sciany w kuchni? Jak z utrzymaniem czystości takiej struktury? Bo ja bardzo chce cos podobnego usiebie mieć , ale jak mąż mówi jestm do bólu praktyczna więc jeszcze się waham.

Pozdrawiam

Nooo. Okolicy to Wam tylko zazdroscic, zazdroscic, zazdroscic!!! Przylaczam sie takze do rozanielonego tlumu chwalacych, bo naprawde jest czym oko nacieszyc, a okna!!! Podpisuje sie po wszystkimi ochami i achami jakie na ich temat wolano, bo sa rewelacyjne. A ja chcialabym uzyskac jakies informacje na temat drzwi wewnetrznych - co to za drzwi i jaki kolor, bo na roznych zdjeciach roznie wyglada.

Pozdrawiam i gratuluje!

• 2 months później...

witajcie!

widzę, że własciciel tego ślicznego domku dawno tu nie zaglądał, ale bardzo mi zalezy na zmianch w układzie wnętrz. jesli ktos z was jest jeszcze w posiadaniu przesłanego przez Leszka zmienionego projektu to prosze o maila.

Leszku jesli przypadkiem sie pojawisz to napisz co na te zmiany projektant, bo chyba były dosc znaczne. ( ze zdjeć widzę, że pozbyłes sie sciany nosnej miedzy kuchnia a salonem w pierwotnej wersji) :roll:

• 10 months później...

Witam

Jesteśmy z Hajnówki (około 60km od Białegostoku) planujemy tak jak Pan zrobić płytę fundamentową Legellet. Jak sprawdza się takie rozwiązanie w naszych północno-wschodnich warunkach klimatycznych? Czy byłaby możliwość spotkania się, zobaczenia z bliska jak działa Legellet?

Pozdrawiam

Kontakt:

[email protected]