Monique 27.10.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 no i... nie wiem co powiedzieć. Bardzo ładny salon, podoba mi się Twój wypoczynek, jaka to firma? A kuchnia suuuuuuuuperrr, piękna dużźa.Szafki,szuflady, mnóstwo szafek i szufladek uwielbiam coś takiego. Zonka pewnie wniebowzięta bo wszytsko w kuchni będzie pod ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 27.10.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Ijeszcze jedno pytanko czy zabezpieczałes czymś te metalowe nóżki wypoczynku, tzn czy czyms je podklejałeś aby nie rysowały podłogi przy przeuwaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 13.11.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Witam serdecznie. Gratuluję pieknego domku.Należę zapewne do nielicznych, które mogły go podziwiać "na żywo", przynajmniej z zewnątrz Czy mogłabym prosić o przesłanie rzutów (ze zmianami jakie zostały wprowadzone) na moj meil podany w profilu?Z góry dziekuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek Borkowski 15.11.2006 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 podoba mi się Twój wypoczynek, jaka to firma? Wypoczynek jest firmy Kler. czy zabezpieczałes czymś te metalowe nóżki wypoczynku, tzn czy czyms je podklejałeś aby nie rysowały podłogi przy przeuwaniu? Nóżki zostały zabezpieczone specjalnymi podkładkami przez pracowników Klera, którzy dostarczyli wypoczynek. Czy mogłabym prosić o przesłanie rzutów (ze zmianami jakie zostały wprowadzone) Maila już wysłałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 15.11.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 przyłączam się do gratulacji, bardzo przestrzennie wygląda w środku, fajnie na zewnątrz, dopracowane wnętrza, ciepłe kolorki, mimo nowoczesnego stylu (w którym nie gustuje)....bardzo mi sie podoba pozdrawiam serdecznie motyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 15.11.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Gratulacje!!! , Bardzo ładne wnętrza, przemylane i dopieszczone. Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 24.11.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Wspaniałe wnętrza! Spokojny, nowoczesny styl. Ale z ciepłem i ... smakiem. PS. Pozdrawiam z Niewodnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
steveorginal 19.12.2006 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 super naprawdę piękne środki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziai 29.05.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Witam, ale chata Bardzo mi się podoba, mamy zbliżony gust. Dawno się Leszku nie odzywałeś ( od listopada) Może wkleisz jakieś aktualne zdjęcia. Warto popatrzeć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 02.06.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Leszku jaki masz kolor podbitki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adar 04.06.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Podpisuję sie obiema rękami pod wszystkimi pochwałami. Mam pytanko co do praktycznej strony sciany w kuchni? Jak z utrzymaniem czystości takiej struktury? Bo ja bardzo chce cos podobnego usiebie mieć , ale jak mąż mówi jestm do bólu praktyczna więc jeszcze się waham.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.06.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Nooo. Okolicy to Wam tylko zazdroscic, zazdroscic, zazdroscic!!! Przylaczam sie takze do rozanielonego tlumu chwalacych, bo naprawde jest czym oko nacieszyc, a okna!!! Podpisuje sie po wszystkimi ochami i achami jakie na ich temat wolano, bo sa rewelacyjne. A ja chcialabym uzyskac jakies informacje na temat drzwi wewnetrznych - co to za drzwi i jaki kolor, bo na roznych zdjeciach roznie wyglada.Pozdrawiam i gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johana 08.08.2007 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 witajcie! widzę, że własciciel tego ślicznego domku dawno tu nie zaglądał, ale bardzo mi zalezy na zmianch w układzie wnętrz. jesli ktos z was jest jeszcze w posiadaniu przesłanego przez Leszka zmienionego projektu to prosze o maila. Leszku jesli przypadkiem sie pojawisz to napisz co na te zmiany projektant, bo chyba były dosc znaczne. ( ze zdjeć widzę, że pozbyłes sie sciany nosnej miedzy kuchnia a salonem w pierwotnej wersji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luu 18.06.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 WitamJesteśmy z Hajnówki (około 60km od Białegostoku) planujemy tak jak Pan zrobić płytę fundamentową Legellet. Jak sprawdza się takie rozwiązanie w naszych północno-wschodnich warunkach klimatycznych? Czy byłaby możliwość spotkania się, zobaczenia z bliska jak działa Legellet?PozdrawiamKontakt:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts