Leszek Borkowski 22.10.2004 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Napisz proszę parę słów o garderobie w przedpokoju (wiatrołapie) czy kupiłeś gotową, a jeśli to jakiej firmy. Czy bonie na zewnątrz są szare i z czego robione? I z czego jest cokół? Garderoba w przedpokoju robiona przez tego samego stolarza co robił kuchnie. Wykorzystaliśmy tu profile z białostockiej firmy DeNovo. ( http://www.denovo.pl ) Bonie na zewnątrz miały być w kolorze gołębim (tak jest w projekcie). Zrobione zostały ze styropianu gr 2cm. Zostały otynkowane na biało tak jak cały dom, a później pomalowane farbą do elewacji Tikurilla - kupiliśmy dwa różne kolory (szary i błękitno-stalowy) i mieszaliśmy je aż do uzyskania zadowalającego efektu. Cokół jest zrobiony z tynku mozaikowego firmy Kreisel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 22.10.2004 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Jak zrobiliście takie świetne pękniecie w kominku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 22.10.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 22.10.2004 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Ten dom jest jak marzenie! Cudowne marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 22.10.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Jak zrobiliście takie świetne pękniecie w kominku? Wcześniej już Leszek Borkowski napisał że po prostu poczekali na trzęsienie ziemi - i samo wyszło Problem tylko że takie trzęsienie to co kilkaset lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 22.10.2004 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 RewelkaJuż to ktoś powiedział, że trafiliście w wiele gustów. W mój też. Może po prostu ludzie dobrze się czują w takich wnętrzach, kolorach, oświetleniu.Napisz ile kosztowało wybudowanie + wykończenie.Pozdrawiam i gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 22.10.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Super domek i piękne wnętrza.Mam pytanie o panele i bramę garażową-jaki kolor , firma itp. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.10.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Leszek gratuluję tak pięknego domu. Narożne przeszklenia z takim widokiem za oknem, to balsam dla oczu i duszy. Tu kazda pora roku będzie dostarczać pozytywnych wrazeń. Piszesz, że to 8 km za Białymstokiem, w która stronę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek Borkowski 22.10.2004 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Jak zrobiliście takie świetne pękniecie w kominku? Pęknięcie było najpierw narysowane, później po prostu wycięte (suchy tynk) i pomalowane szarą farbą, która malowaliśmy elewację. Mam pytanie o panele i bramę garażową-jaki kolor , firma itp. Panele kupowane w Komforcie jakiejś niemieckiej firmy, kolor grusza parzona. Brama garażowa w kolorze złoty dąb firmy Krispol. Piszesz, że to 8 km za Białymstokiem, w która stronę? Dom znajduje się w Ignatkach na granicy z Księżynem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.10.2004 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Leszek, witaj w klubie, ja buduję w Kleosinie, na pętli 10 do Ciebie w lewo, a do mnie na prawo w ul. Baczyńskiego. Czy wjeżdżasz drogą w lewo przed Księżynem? Serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.10.2004 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Leszek dziękuję. Już wszystko wiem. I jeszcze raz napiszę , że ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.10.2004 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Piękny projekt, dobra realizacja (też własnie lubię takie połączenie starego z nowym - będzie u mnie klinkier ręczny, również w środku,drewno, a nowoczesne wzornictwo).Okna super - szkoda,że tak mało domów z takimi oknami - prostymi, dużymi, bez straszliwie kiczowatych złotych plastikowych szprosów.Szkoda tylko,ze to nie deski na podłodze, jakieś takie "stare", no ale legalett narzuca rozwiązania.Będzie Wam tylko trudno w kuchni - na metalowym obłożeniu widać każda plameczkę,a cegła jest chropowata, nawet po zaolejowaniu specjalnym preparatem Lokalizacja i widoczki z okien salonu to już wogóle rewelacja!!!W garażu zmieszczą sie rowery i można hulać po okolicy!No i super się zmieściliście cenowo, jak na taki efekt.gratulacje i jeszcze raz gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek Borkowski 22.10.2004 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 ja buduję w Kleosinie, na pętli 10 do Ciebie w lewo, a do mnie na prawo w ul. Baczyńskiego. Czy wjeżdżasz drogą w lewo przed Księżynem? Skręcam w samym Księżynie (za kościółkiem) w lewo (na Koplany) i po 500m w prawo - tam już widać nasz dom. Ignatki to taka dziwna wieś część jest koło Kleosina, część koło Księżyna. Dużo osób ma problemy z odnalezieniem właściwego adresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 22.10.2004 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Ja mam pyt. - jakiego koloru macie przedpokój - bo na zdjęciach wygląda na coś pod pomarańcz . Czym wyłożona jest ściana w kuchni i oczywiście jak cenowo się kształtuje. Wystrój przeeeepyszny. Miłych chwil w domku. Okolicy Wam nie zazdroszczę ( bo mam podobną ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 22.10.2004 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Najpiękniejsze są te OKNA-OBRAZY. I,proszę , w nic je nie przystrajajcie... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek Borkowski 25.10.2004 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Ja mam pyt. - jakiego koloru macie przedpokój - bo na zdjęciach wygląda na coś pod pomarańcz. Tak wygląda tylko na zdjęciu - przedpokój jest w kolorze oliwkowym, a wnęki w kolorze rdzy. Czym wyłożona jest ściana w kuchni i oczywiście jak cenowo się kształtuje. Ściana w kuchni wyłożona jest płytką rustik 548 z firmy Stegu ( http://www.stegu.pl/ ). Cena coś ok. 40 zł/m2. Jeżeli interesują cię tego typu okładziny, to zajrzyj koniecznie na stronę http://www.vandersanden.be Ich wyroby można znaleźć w niektórych dobrych sklepach z glazurą. Ale poziom cenowy zupełnie inny (od 120 zł/m2). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 29.10.2004 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Gratulacje - jest się czym pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiulek 29.10.2004 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Baaaaaaaaaaaardzo ładny. Szczególnie okna i podłogi pięknie wyglądają. Jedyne co mi nie pasuje to mnóstwo halogenków, zauważyłam, że większość domów jest nimi obwieszona (niektórzy nawet w schodach je montują ). A łazienka dzieci jest kapitalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nata76 20.12.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Podnoszę wątek do góry, ponieważ domek jest przuroczy!!!!Lubie sobie na niego popatrzeć i ...pomarzyć. Już oczyma wyobraźni widze Olę III na naszej działeczce.......... Leszek, a może jeszcze jakieś zdjęcie byś zamieścił???? Pozdrawiam,nata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pollyann 22.12.2004 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 bardzo , bardzo fajne ... moze zdradzisz nam czym oblozona jest sciana w salonie - bo ja taka chce w sypialni??? a swoja droga to znam te okolice, bo moja koleazanka pochodzi z Koplan i czasami odwiedzamy jej "ranczo"...jest tam uroczo...pozdrawiamPola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts