Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz domek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 133
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Śliczny, ciepły, przytulny dom, cudowna okolica i widoki z okien, piękne kolory we wnętrzu podkreślone przemyślaną grą świateł, tajemniczość cieni... No, po prostu rewelacja. Jeden z ładniejszych domów, jakie miałam przyjemność oglądać. Życzę dużo szczęścia w tym pięknym domu w Nowym Roku :D

Piekny dom i cudowna okolica. Mam pytanie odnosnie Waszej kuchni. Mam podobnie usytuowana kuchnie i chyba nawet podobne wymiary. I w zwiazku z tym jesli moglbys mi podac jaki byl koszt tej kuchni. ( u mnie projekt jest bardzo podobny, natomiast dzis dostalam kosztorys i troszke mnie przerazil) Pozdrawiam :D

Dziękuję serdecznie za wszystkie tak miłe komentarze. Dawno tu nie zaglądałem więc nie mogłem odpowiedzieć od razu na pytania.

czym oblozona jest sciana w salonie

Ściana jest obłożona płytkami firmy Vaspo ze Słowacji (http://www.vaspo.sk). Co prawda miały być inne płytki, ale po zobaczeniu tej okładziny "na żywo" zdecydowałem się właśnie na nią.

Mam podobnie usytuowana kuchnie i chyba nawet podobne wymiary. I w zwiazku z tym jesli moglbys mi podac jaki byl koszt tej kuchni.

Koszt kuchni to o ile dobrze pamiętam coś ok 7600 zł (oczywiście be sprzętu AGD). Robili ją nam poleceni przez znajomego stolarze (bardzo młodzi chłopcy). Z jej wykonania i funkcjonalności jesteśmy bardzo zadowoleni.

Proszę o dokładniejsze wiadomości na temat okien - są cudne

Okna były zamawiane w firmie Plastimet w Ełku, są to okna plastikowe w okleinie "Złoty Dąb", trzykomorowe na profilach Ryven i okuciami GU.

Ślicznie macie w domku!!!

Jak często korzystacie z sauny i jakie ma wymiary? Ja mam saune w jeszcze nie zamieszkanym domku od grudnia i już kilka razu byłem. Odkąd zacząłem korzystać, to od razu jakoś mniej mnie się łapią przeziębienia :)

Pozdrawiam

Tommco :)

PS. I jeszcze ta kuchnia nocą....miodzio !!!

Więcej zdjęć, więcej zdjęć, więcej zdjęć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Prooooooooszę!!!nata

Być może jeszcze w tym tygodniu zamieszczę kilka nowych fotek.

dziekuje Leszku za info i strone www ,ale chyba nie chcesz mi powiedziec,ze jechales po te plytki az na slowacje???? maja w Polsce przedtsawiciela, a i co z cenami , bo te na stronie wygladaja bardzo przystepnie

Polscy przedstawiciele (Minbud w Kętach tel. 33-845-30-58, oraz PAH w Tarnowie http://www.pah.pl mają niestety bardzo ograniczony asortyment, przynajmniej jak ja byłem zainteresowany, mieli tylko trawertyn, resztę mogliby zamówić, ale tylko przy większej ilości. Tak więc po te płytki jeździłem na Słowację, ale to tak jakby przy okazji w czasie długiego majowego weekendu.

Jak często korzystacie z sauny i jakie ma wymiary? Ja mam saune w jeszcze nie zamieszkanym domku od grudnia i już kilka razu byłem. Odkąd zacząłem korzystać, to od razu jakoś mniej mnie się łapią przeziębienia

Sauna jest właśnie dopiero wykańczana, myślę że w następnym tygodniu już będziemy z niej korzystać. Na razie raz w tygodniu jestem na saunie u kolegi - polecam wszystkim.

:D :D gratulacje Leszku B. Domek i okolica przepiękne, wnetrza b. gustowne . Mam pytanie , jaka jest szerokość i wysokość korytarz, buduję parterowy BM 81 , korytarz mam ok. 150-160 cm szeroki ( nie pamiętam dokładnie) , zastanawiam się jak to będzie z komunikacja i urządzeniem , jeżeli jest zblizona do Twojej , to zrobię "plagiat" Jeszcze raz gratuluję domu. pozdrawiam J

:D :D gratulacje Leszku B. Domek i okolica przepiękne, wnetrza b. gustowne . Mam pytanie , jaka jest szerokość i wysokość korytarz, buduję parterowy BM 81 , korytarz mam ok. 150-160 cm szeroki ( nie pamiętam dokładnie) , zastanawiam się jak to będzie z komunikacja i urządzeniem , jeżeli jest zblizona do Twojej , to zrobię "plagiat" Jeszcze raz gratuluję domu. pozdrawiam J :lol:

• 3 weeks później...
Witam, ogladam juz dłuzszy czas ten projekt i widze,ze w kuchni sa zmienione okna , sory w tzw oranzerii :) :wink: . mam projekt tez z archipelagu, i miałam duuuuzy dylemat, bo projekt-super. ile teraz ma wasza kuchnia , a ile salon- nie wydwje sie by mogła miec 9 metrów. :o jestem na etapie projektowania kuchni, wiec u was jest duuuzo do podgladania. jest naprawde ok. klimacik u mnie bedzie podobny. pozdrawiam. :wink: