karolinka 02.01.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 Proszę o dokładniejsze wiadomości na temat okien - są cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 03.01.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Śliczny, ciepły, przytulny dom, cudowna okolica i widoki z okien, piękne kolory we wnętrzu podkreślone przemyślaną grą świateł, tajemniczość cieni... No, po prostu rewelacja. Jeden z ładniejszych domów, jakie miałam przyjemność oglądać. Życzę dużo szczęścia w tym pięknym domu w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.01.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 fantastiko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati13 12.01.2005 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Piekny dom i cudowna okolica. Mam pytanie odnosnie Waszej kuchni. Mam podobnie usytuowana kuchnie i chyba nawet podobne wymiary. I w zwiazku z tym jesli moglbys mi podac jaki byl koszt tej kuchni. ( u mnie projekt jest bardzo podobny, natomiast dzis dostalam kosztorys i troszke mnie przerazil) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 14.01.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Gratuluję i zazdroszczę Jest naprawdę cudny. CUDNY. (Nie wiedziałam, że jestem taką zazdrośnicą. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek Borkowski 20.01.2005 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Dziękuję serdecznie za wszystkie tak miłe komentarze. Dawno tu nie zaglądałem więc nie mogłem odpowiedzieć od razu na pytania. czym oblozona jest sciana w salonie Ściana jest obłożona płytkami firmy Vaspo ze Słowacji (http://www.vaspo.sk). Co prawda miały być inne płytki, ale po zobaczeniu tej okładziny "na żywo" zdecydowałem się właśnie na nią. Mam podobnie usytuowana kuchnie i chyba nawet podobne wymiary. I w zwiazku z tym jesli moglbys mi podac jaki byl koszt tej kuchni. Koszt kuchni to o ile dobrze pamiętam coś ok 7600 zł (oczywiście be sprzętu AGD). Robili ją nam poleceni przez znajomego stolarze (bardzo młodzi chłopcy). Z jej wykonania i funkcjonalności jesteśmy bardzo zadowoleni. Proszę o dokładniejsze wiadomości na temat okien - są cudne Okna były zamawiane w firmie Plastimet w Ełku, są to okna plastikowe w okleinie "Złoty Dąb", trzykomorowe na profilach Ryven i okuciami GU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nata76 22.01.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 LEszku!!!Więcej zdjęć, więcej zdjęć, więcej zdjęć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Prooooooooszę!!!nata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pollyann 23.01.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 dziekuje Leszku za info i strone www ,ale chyba nie chcesz mi powiedziec,ze jechales po te plytki az na slowacje???? maja w Polsce przedtsawiciela, a i co z cenami , bo te na stronie wygladaja bardzo przystepnie pozdrawiam pola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 23.01.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 Ślicznie macie w domku!!! Jak często korzystacie z sauny i jakie ma wymiary? Ja mam saune w jeszcze nie zamieszkanym domku od grudnia i już kilka razu byłem. Odkąd zacząłem korzystać, to od razu jakoś mniej mnie się łapią przeziębienia Pozdrawiam Tommco PS. I jeszcze ta kuchnia nocą....miodzio !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek Borkowski 24.01.2005 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Więcej zdjęć, więcej zdjęć, więcej zdjęć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Prooooooooszę!!!nata Być może jeszcze w tym tygodniu zamieszczę kilka nowych fotek. dziekuje Leszku za info i strone www ,ale chyba nie chcesz mi powiedziec,ze jechales po te plytki az na slowacje???? maja w Polsce przedtsawiciela, a i co z cenami , bo te na stronie wygladaja bardzo przystepnie Polscy przedstawiciele (Minbud w Kętach tel. 33-845-30-58, oraz PAH w Tarnowie http://www.pah.pl mają niestety bardzo ograniczony asortyment, przynajmniej jak ja byłem zainteresowany, mieli tylko trawertyn, resztę mogliby zamówić, ale tylko przy większej ilości. Tak więc po te płytki jeździłem na Słowację, ale to tak jakby przy okazji w czasie długiego majowego weekendu. Jak często korzystacie z sauny i jakie ma wymiary? Ja mam saune w jeszcze nie zamieszkanym domku od grudnia i już kilka razu byłem. Odkąd zacząłem korzystać, to od razu jakoś mniej mnie się łapią przeziębienia Sauna jest właśnie dopiero wykańczana, myślę że w następnym tygodniu już będziemy z niej korzystać. Na razie raz w tygodniu jestem na saunie u kolegi - polecam wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.01.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 nie będę oryginalna i dołączę do chóru. masz pięknie, zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacques 28.01.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 gratulacje Leszku B. Domek i okolica przepiękne, wnetrza b. gustowne . Mam pytanie , jaka jest szerokość i wysokość korytarz, buduję parterowy BM 81 , korytarz mam ok. 150-160 cm szeroki ( nie pamiętam dokładnie) , zastanawiam się jak to będzie z komunikacja i urządzeniem , jeżeli jest zblizona do Twojej , to zrobię "plagiat" Jeszcze raz gratuluję domu. pozdrawiam J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacques 28.01.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 gratulacje Leszku B. Domek i okolica przepiękne, wnetrza b. gustowne . Mam pytanie , jaka jest szerokość i wysokość korytarz, buduję parterowy BM 81 , korytarz mam ok. 150-160 cm szeroki ( nie pamiętam dokładnie) , zastanawiam się jak to będzie z komunikacja i urządzeniem , jeżeli jest zblizona do Twojej , to zrobię "plagiat" Jeszcze raz gratuluję domu. pozdrawiam J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacques 28.01.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 to znowu ja j, ale mi gupoty pisze , nie wysłał a wysław i to trzy razy , ale nie szkodzi j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacques 28.01.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 gupoty pisze mi komp, że nie wysłał a wysłał i to trzy razy, ale to nic nie szkodzi j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 28.01.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Śliczny domek - super! Sami projektowaliscie wnetrza czy ktos wam pomagal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.01.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Leszku jestem pod ogromnym wrazeniem domku. Przecudny!!!!!! Kuchnia, kominek, te olbrzymie okna........slicznosci!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 16.02.2005 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Witam, ogladam juz dłuzszy czas ten projekt i widze,ze w kuchni sa zmienione okna , sory w tzw oranzerii . mam projekt tez z archipelagu, i miałam duuuuzy dylemat, bo projekt-super. ile teraz ma wasza kuchnia , a ile salon- nie wydwje sie by mogła miec 9 metrów. jestem na etapie projektowania kuchni, wiec u was jest duuuzo do podgladania. jest naprawde ok. klimacik u mnie bedzie podobny. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaśka 16.02.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 O rany. Gratulacje i wielkie ukłony - wybór projektu i wnetrza absolutnie udane.Fantastyczna robota. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emango 16.02.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Baaardzo mi się podobają Wasze okna One są przesuwne? Powiedz, jak się sprawują, czy trudno się je otwiera?Czy te skrzydła są bardzo ciężkie? I jaką masz prowadnice? Wpuszczoną w podłogę czy jest próg? a jeśli jest, to ile ma cm? Dzięki, emango Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts