Leszek Borkowski 16.02.2005 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Mam pytanie , jaka jest szerokość i wysokość korytarza Korytarz jest dość wąski - 115cm i długi - 7m, wysokość 2,7m. Sami projektowaliscie wnetrza czy ktos wam pomagal? Pomysły są w większości nasze. Były robione wizualizacje tych pomysłów, co bardzo dużo nam pomogło. Kolory na ściany dobierał nam architekt z firmy Para, gdzie kupowane były farby (usługa wliczona w cenę) ile teraz ma wasza kuchnia , a ile salon- nie wydaje sie by mogła miec 9 metrów. Kuchnia ma 12m2 a salon 42. Nasz projekt został przerobiony dość znacznie w stosunku do oryginału (zrezygnowaliśmy z oranżerii), jeżeli chcesz, to mogę przesłać ci na priva rzut naszych pomieszczeń. One są przesuwne? Powiedz, jak się sprawują, czy trudno się je otwiera?Czy te skrzydła są bardzo ciężkie? I jaką masz prowadnice? Wpuszczoną w podłogę czy jest próg? a jeśli jest, to ile ma cm? Okna w salonie i wkuchni są to w większości tzw. fixy, czyli nieotwieralne i nieprzesuwne. Przesuwna jest tylko część środkowa okna tarasowego - przesuwa się je bez najmniejszego problemu. Prowadnica jest w progu, który ma ok. 5cm wysokości (tak mi się wydaje, bo nie mierzyłem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nata76 18.02.2005 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 LEEEEEEEEEESZKU!!!!!!!!a JA ZNOWU SWOJE: KIEDY BĘDĄ NOWE ZDJĘCIA?????Proszę.... nata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.02.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Kolory na ściany dobierał nam architekt z firmy Para, gdzie kupowane były farby (usługa wliczona w cenę) Jak to się odbywa w praktyce? Przyjeżdża na budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek Borkowski 19.02.2005 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 LEEEEEEEEEESZKU!!!!!!!!a JA ZNOWU SWOJE: KIEDY BĘDĄ NOWE ZDJĘCIA?????Proszę.... Cierpliwości, chciałbym pokazać wnętrza jak już będą kompletnie wykończone, brakuje nam jeszcze ok. 2-3 tygodni. Chyba, że chcesz zdjęcia domu w zimowej scenerii, to nie ma sprawy. LEEEEEEEEEESZKU!!!!!!!!a JA ZNOWU SWOJE: KIEDY BĘDĄ NOWE ZDJĘCIA?????Proszę.... Tak, pani architekt przyjechała na budowę i poświęciła nam naprawdę sporo czasu. Farby Para są bardzo drogie, ale warte swojej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.02.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Tak, pani architekt przyjechała na budowę i poświęciła nam naprawdę sporo czasu. Farby Para są bardzo drogie, ale warte swojej ceny. Co to znaczy bardzo drogie? Droższe od np. Tikurilli? Ile za litr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.03.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Piekny dom! Gratuluje i tez sie upominam o wiecej zdjec! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 11.03.2005 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Leszku , prosimy o fotki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek Borkowski 16.03.2005 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Gratuluje i tez sie upominam o wiecej zdjec! Leszku , prosimy o fotki !!! Cierpliwości !!! Już niedługo będą nowe zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izapa 31.03.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Zabudowane szafki w lazience dzieci? Bardzo prosze o szczególy.... [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek Borkowski 18.04.2005 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Zabudowane szafki w lazience dzieci? Bardzo prosze o szczególy.... Szafki te są w ścianie pomiędzy łazienkami, która w tym miejscu ze względu na stelaże do WC ma ok 45 cm grubości. Nie było więc problemu na etapie zabudowy wstawić tam kilka szafek, podobnie jest w drugiej łazience, tam szafki są jeszcze większe, ale też są zlicowane ze ścianą. PS. Wstawiłem kilka nowych zdjęć z wnętrz naszego domu. Praktycznie to już niewiele zostało tu do zrobienia. Teraz najważniejszy jest ogród... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 01.05.2005 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Leszku, Wasz domek jest naprawdę bardzo ładny, przepiękny, wspaniały, gustowny .... i wiele można byłoby jeszcze pisać pochwał!!!!Kilka pomysłów, jeśli pozwolisz, to przeniosę do własnych czterech ścian Pozdrawiam, Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 05.05.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 bardzo fajny domek... a salon... miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agis 20.05.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Leszku Pisałeś już w innym wątku więcej o szafkach wbudowanych w łazienkach, ale nie mogę tego znależć. Ja tez już zrobiłam (rękami majstra) wnękę na szafkę w łazience, ale zastanawiam się na drzwiczkami. Widziałam w jednej Twojej łazience szklane drzwi. Powiedz mi proszę, jak są one przymocowane- bezpośrednio do ściany, czy też we wnęce jest normalna -ełna szafka. PozdrawiamAgnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek Borkowski 21.05.2005 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Widziałam w jednej Twojej łazience szklane drzwi. Powiedz mi proszę, jak są one przymocowane- bezpośrednio do ściany, czy też we wnęce jest normalna -pełna szafka. Drzwiczki są przymocowane do szfafki schowanej we wnęce na specjalnych zawiasach - każdy stolarz będzie wiedział jak to zrobić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenamirek 21.05.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Domek jest przeeeeepiękny!!!!!! i urządzony też cuuuudnie Mozesz napisać czym obudowany jest kominek? Pozdrawiam Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek Borkowski 24.05.2005 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Mozesz napisać czym obudowany jest kominek? Kominek jest obudowany zwykłymi bloczkami z betonu komórkowego gr. 5 cm i dodatkowo na to jest położona płyta GK. Opaska na podłodze i pod kominkiem zrobiona jest z jakiegoś marmuru, którego nazwy już nie pamiętam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia28 24.05.2005 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Gratuluję dobrego gustu. Jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.05.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 A ja mogę prosić o zbliżenie wiatrołapu, a szczególnie tych szafek? Please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 03.06.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Proszę o informację (jeśli to możliwe) ile kosztowały okna. Mam takie same w projekcie i chociaż bardzo mi się podobają, zastanawiam się, czy nie przekroczy to moich możliwości finansowych. A jak radzicie sobie w upalne dni przy tak dużej powierzchni przeszkleń, czy nie jest zbyt gorąco? Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Domek rewelacja, bardzo mi się podoba;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts