bartek70 13.04.2019 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 Witam, Wymieniłem okna i zamontowałem je na lico. Musiałem przyciąć elewacje. Teraz mam problem jak to wykończyć. Myślałem aby dokleic 5cm styropianu na klej, dać narożniki i zaciągnąć klejem. Moje pytanie brzmi ile powinienem zrobić węszy styropian aby zmieścił się klej, siatka i finalnie nowy tynk w tym miejscu był na równo że starym. Link:https://drive.google.com/file/d/1rHTbmRu7VqVodbEMP-fW_qEMV48wUIXc/view?usp=drivesdk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartek70 15.04.2019 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2019 Proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartek70 17.04.2019 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2019 Proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts