djkrzychu91 14.04.2019 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 Już nie bawem idzie maj i i rozbiórka ścian zewnętrznych i postawienie nowych. Stara ściana składa się z cegły 11 cm plus co 2 m słupki 25 cm x 25 cm idzie wszystko do zrzucenia , obecna więźba z wiązarami wieszarowymi których ściany nowe wyjdą przed murłata wraz z słupkami tylko mam problem z rynna bo robię to sam a więźba przyjdzie dopiero na 2 rok. Pytanie jest takie pomiędzy tarasem a starym budynkiem przyjdzie ściana gdzieś około 3 m i potrzebowałbym zamontować rynnę żeby mnie nie zalało jak to zrobić?? tak samo jak była oryginalnie zamontowana a na ścianę zamontować kawałem papy i ją trochę do rynny wpuścić?? żeby pomiędzy nową ściana a rynna nie ciekło. Proszę o pomoc. I 2 pytanie ile mniej więcej zejdzie czasu na postawienie 1m2 ściany 25 P+W na zaprawę (bez cięcia) ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djkrzychu91 14.04.2019 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 żeby to tymczasowo było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts